Doe mee met deze leuke Chachacha solo minireeks, exclusief voor dames! Deze Cubaanse dans leent haar naam aan het geluid dat voortkomt uit het schuiven van de voeten over de grond.  De basis bevat twee Slow-stappen gevolgd door drie zijwaartse Quick passen: dit is dan een Chassé: zij-sluit-zij.

Leer de basispassen en maak kennis met de essentie van de chachacha. Ontdek nieuwe combinaties en verrijk je dansrepertoire met leuke en uitdagende combinaties.  

Lisette leert je de basis van deze stijl solo aan en verweeft dit tot een leuke choreografie met nadruk  op de vrouwelijkheid en het stijlvol en sierlijk bewegen van armen, heupen en schouders.

Deze minireeks maakt deel uit van de lessenreeks Latino Lady beginners. Deze lessenreeks is opgedeeld in verschillende stijlen. Je kan voor elke stijl apart inschrijven via de minireeksen of voordeliger voor de gehele reeks.

  • Niveau: beginner, geen ervaring nodig
  • Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng  dansschoenen (geen buitenschoenen) met propere zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.