Bachata is een romantische en zwoele dansstijl afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Het wordt gedanst op meeslepende muziek met een herkenbaar ritme en emotionele melodieën. De dans is bekend om zijn sensuele heupbewegingen en intieme connectie met de muziek.

Begin met de fundamenten van Bachata en ervaar de vloeiende, sensuele bewegingen die deze dans zo bijzonder maken. Breid je dansrepertoire uit met uitdagende en speelse combinaties die je zelfverzekerd en sierlijk laten bewegen. Eindig de les met een mooie choreografie.

Lisette leert je de basis van deze stijl solo aan en verweeft dit tot een leuke choreografie met nadruk  op de vrouwelijkheid en het stijlvol en sierlijk bewegen van armen, heupen en schouders.

Deze minireeks maakt deel uit van de lessenreeks Latino Lady beginners. Deze lessenreeks is opgedeeld in verschillende stijlen. Je kan voor elke stijl apart inschrijven via de minireeksen of voordeliger voor de gehele reeks.

  • Niveau: beginner, geen ervaring nodig
  • Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng  dansschoenen (geen buitenschoenen) met propere zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.