We focussen in deze les op de stretch oefeningen uit de Yoga: heupopeners, been- en bilstretches, rekoefeningen voor schouder- en nek. Belangrijk tijdens het stretchen is de ademhaling en het los laten van spanning. Door te stretchen krijg je niet alleen een betere lichaamshouding met meer flexibiliteit, maar ook een verbeterde bloedcirculatie en meer energie door een betere zuurstoftoevoer.  

Gedreven door de passie van bewegen en verandering heeft Pierre Taboureau een integrale bewegingspraktijk opgebouwd die creatief zoekt naar de meest efficiënte en gezonde manier van bewegen.  Voor individuele therapie kan je terecht in zijn Atlascentrum.

  • Niveau = open level – voor iedereen toegankelijk. Elkeen kan op zijn eigen niveau en naar eigen vermogen werken onder deskundige begeleiding van Pierre.
  • Benodigd materiaal: Draag soepele kledij. Je doet de oefeningen op blote voeten of met propere (eventueel antislip) kousen aan. Breng een eigen yoga matje mee of gebruik een van ons. Bij gebruik van ons materiaal, gelieve een eigen doek of handdoek over het materiaal te leggen en onze matjes na gebruik te reinigen met het voorziene product. 

Kan je op je vaste lesdag echt niet naar de les komen? Dan kan je occasioneel je les inhalen op een andere lesdag.