Tijdens deze Atlas yogaworkshop leer je je lichaam aanvoelen en bewust aansturen.  Je leert verschillende yogahoudingen, die asana’s worden genoemd. Om deze houdingen goed te kunnen uitvoeren, leer je hoe je kracht en ontspanning in balans kunt brengen. Je leert hoe je ademhaling kunt gebruiken om gespannen plekken te ontspannen en je spieren te stretchen. Dit is belangrijk om het plezier van bewegen te behouden en rug-, nek- en schouderklachten te voorkomen. 

Gedreven door de passie van bewegen en verandering heeft Pierre Taboureau een integrale bewegingspraktijk opgebouwd die creatief zoekt naar de meest efficiënte en gezonde manier van bewegen.  Elkeen kan op zijn eigen niveau en naar eigen vermogen werken onder deskundige begeleiding van Pierre. Na afloop zal je voldaan en tevreden huiswaarts keren.

Voor individuele therapie kan je terecht in het Atlascentrum.

  • Niveau: Open level – voor iedereen toegankelijk. 

    Is het voor jou de eerste keer dat je Yoga volgt dan schrijf je best in voor de volledige lessenreeks of volg je zeker de eerste lessen. 
     

  • Benodigd materiaal: Draag soepele kledij. Je doet de oefeningen op blote voeten of met propere (eventueel antislip) kousen aan. Breng een eigen matje mee of gebruik een van ons. Bij gebruik van ons materiaal, gelieve een eigen doek of handdoek over het materiaal te leggen en onze matjes na gebruik te reinigen met het voorziene product.