India zit boordevol sprookjesachtige verhalen die we samen tot leven brengen door middel van handentaal en ritmische bewegingen.

Met heel veel verbeelding en creatieve expressie ontdekken de kleuters de rijke tradities van Indiase dans. Ze leren hoe ze hun handen en voeten kunnen gebruiken om verhalen te vertellen, terwijl ze genieten van elke stap en beweging. Onze lessen zijn niet alleen leerzaam, maar vooral ook heel leuk!

De ideale dansles voor kleuters met een rijke fantasie, die graag in het rond draaien en met hun vingers bewegen. In dit lesje gaan we spelenderwijs met elementen uit de Indiase dans aan de slag. Ze leren op een intuïtieve manier op ritme bewegen, we werken met liedjes aangepast aan hun leeftijd en gaan op zoek naar verbinding tussen hun ikje en de mooie werelddansen uit India.

Aaricia en Maya geven elk de helft van de lessen en vullen elkaar perfect aan!  Er komt wellicht een vervolg op deze lesjes vanaf februari 2025.

Benodigd materiaal: Dans op blote voeten of met dansschoentjes, niet op kousen of buitenschoenen. Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.