Disco Swing is de toegankelijkste swingvorm en de meest bruikbare op feestjes en in discotheken. Swing dansen we op muziek van de jaren ’70 (zoals muziek van Gloria Gaynor en Barry White)  tot nu. Er kan dus ook op hedendaagse muziek geswingd worden.

Na deze lessenreeks bij Saskia en Heiko dans je op elk feest toffe dansmoves en beleef je veel plezier aan het samendansen. Uiteraard leer je hoe je de figuren vlot leidt en volgt en hoe je ze op een makkelijke manier uitvoert en combineert. 
Er is aandacht voor lichaamsbewustzijn en voor de connectie en communicatie tussen beide dansers en dat gekruid met een vleugje humor. Zij willen vooral het plezier van het samen dansen doorgeven en motiveren creativiteit, speelsheid en dansbeleving.

Schrijf je liefst in met een danspartner. Heb je geen danspartner? Meld je op onze facebookgroep. ‘Danspartner Koppeldans, Disco & West Coast Swing gezocht Danshuis De Ingang’.

Zie ook  Discoswing met Heiko en Kayleigh op dinsdagen en Discoswing met Nele en Jan op woensdagen.

Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng schoenen met propere zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

Oefenavonden:  kom je dans oefenen tijdens de oefenavonden Swing op 14/10,  11/11 en 9/12, telkens van 20u30-23u30, 6 euro pp