Tijdens deze 3 namiddagen danscoaching gaan we op zoek naar ons bewegingspotentieel. We gaan met onze aandacht naar ons lichaam en luisteren wat daar leeft. We (her)ontdekken en activeren alle onderdelen. We onderzoeken hoe goed we geaard zijn om vanuit een stevige basis vrijheid in onze bewegingen te vinden. Je breidt je bewegingsrepertoire uit via speelse oefeningen en eenvoudige opdrachten die je op een ander manier laten bewegen, zodat je meer vrijheid krijgt. Je wordt uitgedaagd om de grenzen van je comfortzone wat op te rekken, maar niets moet en alles kan en mag.

Als je lijf zich vrijer voelt, doet ook je hoofd mee! Je gaat dus met een vrijer en lichter gevoel naar huis!

Reintje is een zeer ervaren dansdocente en vaste medewerkster van Danshuis De Ingang. Ze weet als geen ander een veilige setting te creëren en helpt graag mensen hun bewustzijn te vergroten door coaching sessies via dans en beweging te organiseren, zowel individueel als in groep. klik hier voor meer info over Danscoaching.

De reeks wordt begeleid door Reintje Callebaut.
Meer info over individuele sessies Coaching via Dans en Beweging vind je op de Coachingspagina in het aanbod.

  • Open level: geen ervaring nodig.
     
  • Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng  dansschoenen (geen buitenschoenen) met propere zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.