Steffen - Danshuis De Ingang
Skip to content

Ik begon met breaking toen ik 10 jaar was. Jezelf kunnen zijn, respect en plezier hebben is waar het om draait in breaking!

 

Steffen staat bekend om zijn explosieve stijl en technische moves, maar hecht ook heel veel belang aan de basics en originaliteit. Je eigen stijl / persoonlijkheid ontwikkelen en je amuseren in breakdance is waar het om draait.
Als het om lesgeven gaat gelooft Steffen vooral in een assertieve aanpak. Wie gemotiveerd en met veel inzet naar de les komt, zal het volledige potentieel uit zichzelf halen en zichzelf belonen. Omdat persoonlijkheid en een eigen stijl belangrijk is komt er ook veel inbreng vanuit de leerlingen zelf. Door middel van oefeningen waarbij de leerlingen hun fantasie kunnen uiten, zullen ze groeien tot de ideale bboy die zij willen zijn.

Steffen Meirlaen begon met breakdance toen hij 10 jaar was. Hij kreeg door de jaren heen vooral veel les van Alain Kabuya, Karim Kalonji en Sam de Waele. Na 9 jaar dansen heeft Steffen vooral veel ervaring opgedaan dankzij battles in zowel België als in het buitenland. Steffen was ook te zien in het theaterstuk van Victoria Deluxe ‘Move On’ dat werd geregiseerd door Karim Kalonji.

 

© 2023 Danshuis De Ingang