Kelly - Danshuis De Ingang
Ga naar de inhoud

Als tiener kwam ik via mijn school in contact met Jazzdance en Moderne Dans. Toen ik de vrijheid hiervan voelde, klikte er direct iets. Dans kreeg vanaf dan een heel grote betekenis voor mij. Zowel de vrijheid die ik ervaar tijdens het dansen als de kunst ervan, spreekt me enorm aan. Hoe je als danser zodanig kan werken aan je techniek, je lijnen en je tricks. Maar ook hoe je jezelf volledig kan laten gaan. Het is een manier om volledig mezelf te zijn, mezelf even te verliezen en te genieten. Het voelt zoals mijn persoonlijke, op maat gemaakte therapie. Na een sessie goed dansen of jammen, voel ik mezelf weer volledig goed in mijn vel.

Kelly voelde zich reeds van jongs af aan sterk aangetrokken tot dansen. Het begon met Ballet, Jazz en Moderne dans en later kwam daar tapdans en musical bij. En sedert enkele jaren ook Hip Hop.

Dat dans een grote rol kan spelen in een mensenleven beseft ze zelf enorm. Daarom volgt ze momenteel een opleiding tot danstherapeut. In haar lessen kan je techniek verwachten, maar ook hecht ze veel aandacht aan het dansen vanuit je persoonlijk gevoelens en emoties.

© 2024 Danshuis De Ingang