Abdel - Danshuis De Ingang
Ga naar de inhoud

Ik was 9 jaar toen ik dansers voor het eerst op hun hoofd zag draaien. Mijn lichaam was gehypnotiseerd en ik voelde elektriciteit in heel mijn lichaam en geest. Ik was verbaasd van de mogelijkheden van het lichaam. Er gebeurde iets vreemds en nieuws. Het was het begin van een nieuw avontuur. 

Ik dook in verschillende dansstijlen: breaking, popping, locking, jazz, hedendaagse dans, salsa, afro …. Met altijd hetzelfde doel: steeds mijn grenzen verleggen! Nu, na al die jaren, is mijn lichaam nog steeds nieuwsgierig naar nieuwe danservaringen en nieuwe sensaties. Ik leer nog voortdurend bij en ik denk dat ik nooit zal stoppen …

Abdel Temsamani is leraar, choreograaf en danser van Hip Hop, Salsaton en Reggaeton. Hij geeft zijn passie door in vele dansscholen in België en overal worden zijn danslessen enthousiast onthaalt. Hij wordt vaak gevraagd voor internationale workshops (Turkije, Italië, Spanje, etc ..) en was artistiek directeur van de eerste internationale Salsa en Hip-Hop conventie: VERSUS.

© 2024 Danshuis De Ingang