Wat heeft een mens nodig: liefde, vrede en tango! Dat zijn enkele ingrediënten van ons tangoweekend.  Naast ontspanning en plezier, krijgt je tangokennis in dit weekend een échte boost. Saskia en Steven bieden je 10u tangoles aan rond verschillende thema’s waarbij je je tangoskills kan verrijken en verdiepen. ‘s Avonds na de lessen kan je nog verder oefenen tijdens de practica’s
Op zaterdagnamiddag voorzien we wat vrije tijd zodat je ook de mooie omgeving kan verkennen: wandelen, fietsen, liefhebbers van bier, geschiedenis… de streek biedt heel wat om te ontdekken.
We verwelkomen je graag ter plaatse op vrijdagavond 4 oktober 2024 om 17u en nemen pas afscheid op zondag 6 oktober 2024 ca. 17u. De laatste praktische info krijg je kort voor de start van het weekend.

Voor tangodansers met 1,5-4 jaar danservaring.

Accommodatie en locatie:
We gaan naar Heuvelland, en logeren er in volpension in groepsverblijf Peace Village. Alle kamers zijn tip top in orde, hebben eigen sanitair, zithoek, internetaansluiting en zicht op de weidse omgeving.  Ook de grote ramen van de danszaal kijken uit op de tuin. 

Leerkrachten:
Saskia en Steven benaderen de tango zowel met respect voor zijn geschiedenis als met oog voor zijn hedendaagse vorm. Ze beheersen beiden het leiden én het volgen, een pedagogisch sterke troef voor henzelf en hun leerlingen. In de lessen werken ze aan lichaamsbewustzijn en techniek, met een constante aandacht voor de connectie en communicatie tussen leider en volger, en dat gekruid met een vleugje humor. Zij willen vooral het plezier van het samen dansen doorgeven. Daarom stimuleren ze graag de creativiteit, speelsheid, muzikaliteit en dansbeleving.

Inschrijven:
Inschrijving is mogelijk per paar. Bij individuele aanmelding is de deelname afhankelijk van de beschikbaarheid van een geschikte danspartner.
Wil je deelnemen maar heb je geen danspartner, dan kun je een ‘zoekertje’ op in deze facebookgroep plaatsen.

Gelieve in te schrijven voor mei 2024.

Prijs:
Het standaardtarief is de prijs per persoon op basis van een 2-persoonskamer. 
Voor een singlekamer is er een toeslag van 10 euro.
Inbegrepen in de prijs: 10u les, 2 practica’s, logies in volpension in een 2-persoonskamer (aparte bedden) met eigen sanitair, beddengoed, koffie/thee/ water tijdens de pauzes,, toeristentaks.
Er is geen studentenkorting of Kansentarief.
Niet inbegrepen: overige dranken en transport.

Getuigenissen van enkele deelnemers aan de vorige weekends:
-DANKjeWEL Saskia en Steven voor dit prachtige weekend. Alles tot in de puntjes voorbereid en uitgewerkt zoals we dit ondertussen reeds drie maal op rij mochten ervaren. Zo een tangoweekend is meer dan alleen een danservaring! Elkaar beter leren kennen, en dan beter leren aanvoelen, om tot slot ineens zoveel openheid te kunnen ervaren. Jullie zijn prachtige enthousiaste speelse leerkrachten, elke sessie steeds afgewerkt met een vleugje humor. En met zoveel geduld…en ondersteuning. We zijn helemaal opgewarmd en klaar voor een nieuw dansseizoen. Ook wil ik alle deelnemers danken voor het gezellige samenzijn, fijne en diepgaande gesprekken en de mooie energieën op de dansvloer. Tot gauw
-Dankjewel Saskia & Steven, was super leerrijk vooral: heel gezellig ! PS: Trein vertraging: ik oefen het wiel en de buikspieren op het perron! 
-Bedankt Saskia en Steven voor het zalige tango weekend op een fantastische locatie. Hopelijk komt hier ook terug een vervolg op. Ik kijk al opnieuw uit naar de volgende lessen .
-‘t was een héél tof weekend, dank aan iedereen & vooral aan Saskia & Steven !
-Ja, het was een heerlijk weekend!!
-Ik ben nog aan het nagenieten van een prachtig tangoweekend! Bedankt Saskia en Steven voor de organisatie, de begeleiding en de vele attenties! Bedankt Johan voor onze vele fijne tangomomenten! Bedankt ook aan de anderen voor de gezellige of de ernstige gesprekken, het aangename gezelschap en voor de tango-ervaringen! Het verblijf op de kasteelhoeve in Wange en het lekkere eten maakte alles compleet.
– Het tangoweekend …dat zijn lachende gezichten, guitige ogen, serene gezichten, zotte moves en poses met een ?, lonkende blikken, boeiende gesprekken, wandelingen binnen en buiten, vreemde wandelpassen, gezellig samen eten, nagenieten in het zonnetje, parallelle benen, overleg, 4 op een rij, er werd gekeken, gewezen, overlegd en choreo’s gemaakt…. waw, écht bedankt allemaal voor dit mooie weekend!