Tijdens onze lesjes Sherborne gaan we rennen, rollen, spelen, stoeien, wiegen, knuffelen en genieten. Samen, alleen, met en tegen elkaar. Om zo ons hele zelf beter te leren kennen. Een leuke mix van bijna-acrobatische toeren en rustige, gezellige momenten.

Het uitgangspunt van de bewegingspedagogiek van Sherborne is dat beweging de basis is om te kunnen leren. Lichaamsbewustzijn helpt kinderen vertrouwen en controle te krijgen over hun lichaam en maakt het klaar om hun omgeving te ontdekken.

Tijdens de lessen word je als papa, mama, meter, peter, oma of opa (1 begeleider per kind) uitgenodigd om met je kind mee te bewegen en te spelen. Hierdoor maak je kennis met andere manieren om contact te maken met je kind en krijg je leuke ideeën mee om thuis samen verder te experimenteren.

Anneleen De Steur studeerde in 2009 af als dans- en bewegingstherapeute. Daar leerde zij over de kracht van dans en beweging, over expressie en creativiteit, lichaamsbewustzijn en hoe beweging zoveel verandering teweeg kan brengen. In 2015 volgde zij ook een basisopleiding Sherborne.
Zij kijkt er ontzettend naar uit om met de kleuters op reis te gaan, op reis in de wereld van het eigen lichaam, in de wereld van beweging, ritmes, muziek en ludieke versjes !

Prijs is voor ouders + kind samen. Gelieve de inschrijving te doen op naam van het kind en in het opmerkingsveld de naam van de begeleider te vermelden.

Benodigd materiaal
Je mag op blote voeten dansen. Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.