Salsaton is een een fusiestijl waarin elementen terug te vinden zijn uit de Afro-Jamaicaanse dans, allerlei Hip Hop substijlen zoals Breakdance, Electro-rock, Poppin, Locking, Jazz-rock, Wacking en de verschillende Salsavormen zoals de Cubaanse en de LA style. Salsaton ontstond omstreeks 1990 in Panama en verspreidde zich onmiddellijk over heel Latijns-Amerika. Vanaf 2000 werd de stijl ook hot in Europa. Abdel beheerst als geen ander alle elementen van deze fusiestijl. Hij was dan ook de eerste in België om lessen salsaton te geven.

Zin in een energieke en eigentijdse dansstijl? Abdel loodst je met veel kennis van zaken en een engelengeduld door de lessen. Verwacht je aan zwoele bewegingen en een flinke workout op de coolste muziek. Kom Abdels’ unieke stijl ontdekken!

Abdel Temsamani is al bijna 18 jaar leraar / choreograaf / danser van hip-hop, salsa/salsaton en reggaeton. Hij geeft zijn passie door in vele dansscholen in België en ook in ket kader van internationale workshops. 

Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng schoenen met propere zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

Zomerdanstip: Doe ook zeker mee met de introducties Hip hop, Popping & Locking, House, Salsaton, Ragga en Ragga Twerk Out