Salsaton is een fusie van Salsa en Reggaeton. Je zou het de Hip Hop van Latijns-Amerika kunnen noemen. Zowel in de muziek als in de dans zijn duidelijk de kenmerken van beide stijlen aanwezig. De jongeren in Cuba zijn er gek op. Er wordt gedanst op uptempo muziek met een stevige groove en beat er bij. 

Abdel beheerst als geen ander alle elementen van deze fusiestijl. Hij was dan ook de eerste in België om lessen salsaton te geven. Deze lessenreeks is best een uitdaging. Zin in een energieke en eigentijdse dansstijl? Abdel loodst je met veel kennis van zaken en een engelengeduld door de lessen. Verwacht je aan zwoele bewegingen en een flinke workout op de coolste muziek. Kom Abdels’ unieke stijl ontdekken!

  • Beschikbare niveaus:  Open level
    Open level bij Salsaton betekent dat de les wordt aangepast aan het niveau van elke student, maar dat Abdel ook de vrijheid neemt om studenten af en toe uit hun ‘comfort zone’ te halen.  Deze cursus is voor iedereen die wil werken aan stijl, energie en muzikaliteit. De salsalessen zijn geen klassieke Cubaanse salsalessen. Maar we hebben de basis van Cubaanse salsa nodig om te kunnen evolueren  naar de energie van de salsaton.
     
  • Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng  lichte sportschoenen met propere zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.