Salsaton is een fusies van Salsa en Reggaeton. Je zou het de Hip Hop van Latijns-Amerika kunnen noemen. Zowel in de muziek als in de dans zijn duidelijk de kenmerken van beide stijlen aanwezig. De jongeren in Cuba zijn er gek op. Er wordt gedanst op uptempo muziek met een stevige groove en beat er bij. Salsaton ontstond omstreeks 1990 in Panama en verspreidde zich over heel Latijns-Amerika. Vanaf 2000 werd de stijl ook hot in Europa.

Abdel beheerst als geen ander alle elementen van deze fusiestijl. Hij was dan ook de eerste in België om lessen salsaton te geven. Deze lessenreeks is best een uitdaging. Zin in een energieke en eigentijdse dansstijl? Abdel loodst je met veel kennis van zaken en een engelengeduld door de lessen. Verwacht je aan zwoele bewegingen en een flinke workout op de coolste muziek. Kom Abdels’ unieke stijl ontdekken!

Beschikbare niveaus:  
Open level: je hebt basis danservaring – maakt niet uit in welke dansstijl 

Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng  lichte sportschoenen met propere zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.