Cubaanse salsa is een pittige Latijns-Amerikaanse partnerdans: zuiders qua sfeer en stijl. Deze workshop is een ideale kennismaking bedoeld voor beginners. 
Tijdens de tweedaagse workshop leer je de beginselen van de Cubaanse
Salsa. De man leidt de vrouw in allerlei figuren en laat daarbij ruimte voor de sensuele en subtiele bewegingen van de vrouw. Zo wordt Salsa een avontuurlijk, vrolijk spel van leiden en volgen maar ook wel een dans van verleiden…

Lisette leert je de authentieke, pure, onversneden Cubaanse Salsa. Ze geeft les op een gestructureerde manier met de nodige persoonlijke aandacht. Ze is een ongelofelijk goede danslerares en choreografe. Als je bij haar les volgt dans je echt Cubaans-Cubaans.

Inschrijven: Schrijf je liefst in met een danspartner. Heb je geen danspartner? Meld je op onze facebookgroep. ‘Danspartner salsa gezocht Danshuis De Ingang’.

Praktisch: De workshop bestaat uit 3 lessen. Er is les op maandag, dinsdag en woensdag, telkens van19u30-21u30. Er is een kleine pauze voorzien. 

Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng schoenen met propere zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

Danstip: Hou je van Latijns Amerikaanse dansen: proef dan ook van de introductie Salsa in augustus Jürgen of Argentijnse tango.