Cubaanse salsa is een pittige Latijns-Amerikaanse partnerdans: zuiders qua sfeer en stijl. Deze workshop is een ideale kennismaking bedoeld voor beginners.  Tijdens de tweedaagse workshop leer je de beginselen van de Cubaanse Salsa. De man leidt de vrouw in allerlei figuren en laat daarbij ruimte voor de sensuele en subtiele bewegingen van de vrouw. Zo wordt Salsa een avontuurlijk, vrolijk spel van leiden en volgen maar ook wel een dans van verleiden…

Jürgen leert je met een dynamische aanpak de klassieke Cubaanse salsa. Af en toe wijkt hij daar ook vanaf zonder de eigenheid van de dansstijl te verliezen. Maak je klaar voor een workshop vol passie en overgave en een leerkracht die met een glimlach en veel geduld de liefde voor de salsa doorgeeft.

Inschrijven: Schrijf je liefst in met een danspartner. Heb je geen danspartner? Meld je op onze facebookgroep. ‘Danspartner salsa gezocht Danshuis De Ingang’.

Praktisch: Deze workshop bestaat uit 3 lessen. 

Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng schoenen met propere zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

Danstip: Hou je van Latijns Amerikaanse dansen: proef dan ook van de Argentijnse tango, ChachachaSamba-ReggaetonsoloBachata solo en Rumba solo.