Reggaeton is een muziekstroming, ontstaan in de jaren ’90 in de undergroundscene van voornamelijk Panama, Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek. Het Spaanse woord Reggaeton duidt de Latino muziekstijl aan die beïnvloed werd door Reggae, Ragga, Dancehall, Hip Hop en traditionele muziek. Deze Zuid-Amerikaanse Hip Hopstijl wordt gekenmerkt door pompende beats. Die stijl vindt je ook terug in de dansvorm, het is een stoere, sexy en uptempo dans. In deze workshop kan je je verwachten aan zwoele bewegingen op de coolste muziek, een flinke work-out en heel veel zweten! 

Niveau: beginners, maak kennis met de energieke stijl van Abdel!

Abdel Temsamani is al vele jaren leraar, choreograaf en danser van Hip Hop, Salsaton en Reggaeton. Hij geeft zijn passie door in vele dansscholen in België en overal worden zijn danslessen enthousiast onthaald. Hij wordt vaak gevraagd voor internationale workshops (Turkije, Italië, Spanje, etc ..) en was artistiek directeur van de eerste internationale Salsa en Hip Hop conventie: VERSUS.

Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng schoenen met propere zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

Zomerdanstip: Doe ook zeker mee met de introducties Hip hop, Popping & Locking, House, Salsaton, Ragga en Ragga Twerk Out