Marijn schreef over de workshop Ragga Twerk Out: “you will bring out your inner Booty Shaker by fusing different dance style: Old School Dancehall, Ragga, Afro and Twerk. “Wiggle, Work, Slay, Twerk, Groove, Pose, Shake and add some drama to it! No need to be the best dancer, just come and have fun.”

Een intensieve, energieke en uitdagende workshop.

Marijn Celea (BE/IT) is een danser/performer/choreograaf wonend in Brussel. Hij studeerde Performance & Multimedia aan het KASK in Gent. Hij begon te dansen op zijn 11 jaar en heeft zich ondertussen verdiept in verschillende stijlen: ragga/dancehall, Afrikaanse dans, hip hop, experimentele dans en bewegingsimprovisatie. Hij tracht zijn ruime en gevarieerde artistieke ervaringen door te trekken in zijn danslessen door de leerlingen op een hedendaagse manier met het lichaam en het bewustzijn daarvan te laten omgaan, waarbij de beleving centraal staat. 

Niveau:  Open Level, voor iedereen met al enige danservaring.

Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng schoenen met propere zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.