Ontdek het geheim van een gezonde wervelkolom, versterk je tactische spel, en ontwikkel Mobiliteit, Kracht en Speelsheid met Movement Training!

Movement Training is gericht op het verkennen van beweging op een speelse manier. Met behulp van verschillende tools biedt Burak eenvoudige en plezierige oefeningen aan om spelenderwijs je kracht, flexibiliteit, balans en coördinatie te verbeteren. In elke les werk je aan verschillende doordachte elementen, zodat je aanzienlijke vooruitgang boekt in je lichaamsbeheersing. Door een scala aan oefeningen te gebruiken, variërend van basis lichaamsbewegingen tot meer complexe multidimensionale bewegingen, wordt je begeleid bij het ontwikkelen van een solide en evenwichtige basis van beweging.

Een leuke manier om te sporten terwijl je kinderen eventueel in hun dansles zitten!
Sowieso kom je na elke les voldaan buiten!


Burak is personal trainer en bewegen is zijn passie! Met humor en een zachte aanpak, bezorgt hij jou een goed gevoel in je lijf! Hij is er van overtuigd dat beweging de kern vormt van een gezonde en bevredigende levensstijl, en zijn doel is om je te inspireren om beter te bewegen en je op je best te laten voelen.