In Modern Jazz worden de bewegingen uit het klassiek en modern ballet moderner geïnterpreteerd. Het is daardoor een vrijere vorm van dansen en een combinatie van uiteenlopende dansstijlen. Jazzdance zie je vaak in musicals, revues, tv shows en videoclips.

In de workshop besteedt Kelly aandacht aan het aanleren van een goede basis en nieuwe technieken. Maar ook een correcte houding van het lichaam is belangrijk. Ruimtegebruik, variatie in opstelling, opwarming, phrases en choreo krijgen eveneens plek. Kelly vindt het belangrijk dat er niet enkel wordt voorgetoond en nagedaan maar dat technieken ook worden uitgelegd. Uiteraard is muziek heel belangrijk in de lessen, vooral het overbrengen van de emoties van de muziek naar de dans. Volle overgave in de dans is belangrijk en dat zal Kelly in jou proberen te stimuleren. 

Kelly voelde zich reeds van jongs af aan sterk aangetrokken tot dansen. Het begon met Ballet, Jazz en Moderne dans en later kwam daar tapdans en musical bij. En sedert enkele jaren ook Hip Hop.
Dat dans een grote rol kan spelen in een mensenleven beseft ze zelf enorm. Daarom volgt ze momenteel een opleiding tot danstherapeut. In haar lessen kan je techniek verwachten, maar ook hecht ze veel aandacht aan het dansen vanuit je persoonlijk gevoelens en emoties.

Benodigd materiaal: Dans op blote voeten of met dansschoentjes. Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.