Samen dansen is weer helemaal in! Wil je dat leren, dan is onze cursus Koppeldansen/Ballroom je gedroomde startpunt. De lessen vormen een introductie in chachacha, rumba, jive, quickstep, trage wals, disco swing … en dat alles gebracht op een leuke en toegankelijke manier! Je maakt kennis met al deze verschillende dansen met elk hun eigen typische accenten, maar ook met hun gemeenschappelijke kenmerken zoals leiden en volgen. Nele en Jan zorgen ervoor dat je nooit meer hoeft stil te staan op een feestje.

Niveaus:

  • Beginner: geen ervaring
  • Halfgevorderd: 1 seizoen ervaring
  • Gevorderd: 2 seizoenen ervaring

De lessenreeks bestaat uit 13 lessen en 2 oefenavonden op maandagen 15/4 en 17/6 van 19u30 tot 22u00. De oefenavond start telkens met een herhaling van de  figuren. Nadien kan iedereen vrij dansen olv Jan en Nele, die klaar staan om jullie vragen te beantwoorden.

Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng schoenen met propere gladde zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

Danspartner:  Schrijf je liefst in met een danspartner. Heb je geen danspartner? Meld je op onze facebookgroep. ‘Danspartner Koppeldans, Disco & West Coast Swing gezocht Danshuis De Ingang‘.