Kleuters dansen en bewegen graag. Zet de muziek aan en bijna iedere kleuter begint onmiddellijk te dansen en te bewegen, elk op zijn eigen expressieve manier. Het is direct feest voor de kleuter. 

Aan de hand van een thema komt de kleuter in aanraking met nieuwe bewegingen, belevingen en ervaringen, zonder het plezierelement uit het oog te verliezen. 

Anneleen De Steur studeerde in 2009 af als dans- en bewegingstherapeute. Daar leerde zij over de kracht van dans en beweging, over expressie en creativiteit, lichaamsbewustzijn en hoe beweging zoveel verandering teweeg kan brengen. Ze specialiseerde zich eveneens in Laban Movement Analyses en Bartenieff Fundamentals en volgde een basisopleiding Sherborne.

Anneleen staat als leerkracht dagelijks voor de klas en is heel erg vertrouwd met het werken met groepen. Zij kijkt er ontzettend naar uit om met de kleuters op reis te gaan, op reis in de wereld van het eigen lichaam, in de wereld van beweging, ritmes, muziek en ludieke versjes !

Ter info
– Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we ‘s middags in het gras vlak bij de dansschool.

– Gratis opvang van 8u30 tot 9u00 en van 16u30 tot 17u.