Stap binnen in de wereld van Hip Hop, waar ritme, expressie en creativiteit samenkomen in een explosie van energie! Ontdek de kracht van deze levendige dansstijl die de straten heeft veroverd en de harten van miljoenen heeft gestolen over de hele wereld. Van de funky beats tot de vloeiende bewegingen, Hip-Hop is een viering van individualiteit en zelfexpressie. 

Doe mee aan deze kennismakingsworkshop en laat je inspireren terwijl je de basisbeginselen leert en je eigen stijl ontwikkelt. We richten ons op het aanleren van de basis, de zogenaamde ‘foundations’, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met deze stijl. Kom en laat je meeslepen door de groove – de straten wachten op jouw moves.

Romy’s lessen zijn vooral gericht op choreografie, waarbij plezier en expressie centraal staan. Tijdens deze lessen draait het om full out dansen en jezelf helemaal geven, waarbij de energie van de groep een belangrijke rol speelt. Romy hecht veel waarde aan het creëren van een fijne en veilige leeromgeving, waar iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt.

In haar lessen moedigt ze de dansers aan om hun eigen unieke stijl en persoonlijkheid naar voren te brengen in de choreografieën. Ze gelooft dat dans niet alleen een fysieke uitlaatklep is, maar ook een middel om zelfvertrouwen op te bouwen en persoonlijke groei te stimuleren. Door een positieve en ondersteunende sfeer te bevorderen, zorgt Romy ervoor dat haar leerlingen met een goed gevoel naar de les komen en met nog meer enthousiasme vertrekken.

Romy zal vanaf september wekelijkse lessen geven voor ons, dus check her out!

Niveau: beginner, geen ervaring nodig.

Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng  lichte sportschoenen met propere zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.