Deze reeks is zeer geschikt voor mensen die hun eerste pasjes met een danspartner willen zetten. Misschien ben je nu nog niet zeker of het wel gaat lukken, maar tegen het einde van de reeks ben je een enthousiaste danser. Je komt terecht in een toffe groep met allemaal beginners, en twee docenten die graag hun passie voor de Swingdans met jullie delen.

Swing is ontstaan op de dansvloer, en bestaat daardoor uit natuurlijke, logische bewegingen. Je kan het dansen op verschillende soorten muziek, dus komt het op elk feestje van pas.

Heiko heeft al 10 jaar ervaring met Swingdans, en geeft al meer dan 5 jaar les aan beginners. Zijn lessen zijn fun, en heel laagdrempelig. Ook Kayleigh is al jaren betrokken bij de Swingdans-scene, en heeft al verschillende lessenreeksen op haar palmares. Voor haar is het de eerste keer dat ze zelf les geeft, dus ze zal samen met jullie groeien tijdens deze reeks.
 

Schrijf je liefst in met een danspartner. Heb je geen danspartner? Meld je op onze facebookgroep. ‘Danspartner Koppeldans, Disco & West Coast Swing gezocht Danshuis De Ingang’.
 

Alternatief voor volzette cursus: check Disco Swing bij de workshops en minireeksen!

Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng schoenen met propere zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

Danstip:
– kom oefenen tijdens de oefenavonden op 28/10, 18/11 en 23/12/2023, telkens van 20u30-23u30, 5 euro pp
– combineer met één van onze koppeldansen workshops.