Deze minireeksen zijn een onderdeel van de cursus Metronoom en Techniek, die in verschillende thema’s is onderverdeeld. Je kan dus ofwel voordeliger  inschrijven voor het geheel, ofwel apart inschrijven voor de onderdelen.

Ritme: 12, 19, 26/1
Flamenco Ritme: Ontwikkel je ritmegevoel en techniek door middel van palmas (handgeklap), voetenwerk en body percussie. Leer de kunst van palmas, waarbij je ritmische patronen creëert met je handen. Beheers het voetenwerk, een essentieel onderdeel van Flamenco, waarmee je complexe ritmes met je voeten maakt. Verken body percussie, waarbij je verschillende lichaamsdelen gebruikt om klanken te produceren. Deze technieken worden geïntegreerd in diverse Flamenco variaties voor een dynamische en boeiende ervaring.

Niveau: open level, minimum basiservaring Flamenco

 

 

De Sevilliaanse Irene Alvarez heeft meer dan 15 jaar ervaring als docente. Ze heeft haar eigen, onmiskenbare stijl ontwikkeld.  Ze leert je in deze workshops enkele geheimen van haar hoogstaande Flamencotechniek! De lessen worden regelmatig begeleid door een gitarist.