Altijd al graag leren dansen met 2? Disco Swing is de meest toegankelijke swingvorm en de meest bruikbare op allerlei feestjes.  Swing dansen we op muziek van de jaren ’70  tot nu. 

Saskia en Heiko  leren je in dit ontspannende weekend de basis van deze dans en na dit weekend dans jij op elk feest toffe dansmoves en beleef je veel plezier aan het samendansen. Uiteraard leer je hoe je de figuren vlot leidt en volgt en hoe je ze op een makkelijke manier uitvoert en combineert. 
Er is aandacht voor lichaamsbewustzijn en voor de connectie tussen beide dansers en dat gekruid met een vleugje humor. Zij willen vooral het plezier van het samen dansen doorgeven en motiveren creativiteit, speelsheid en dansbeleving.

Schrijf je liefst in met een danspartner. Heb je geen danspartner? Meld je op onze facebookgroep. ‘Danspartner Koppeldans, Disco & West Coast Swing gezocht Danshuis De Ingang’.

Kom je dans oefenen tijdens de oefenavonden Swing op 13/4 en 22/6 van 20u30-23u30, 5 euro pp.

Inschrijven:
Inschrijving is mogelijk per paar. Bij individuele aanmelding is de deelname afhankelijk van de beschikbaarheid van een geschikte danspartner.
Wil je deelnemen maar heb je geen danspartner, dan kun je een ‘zoekertje’ op in deze facebookgroep plaatsen.