Disco Swing is de makkelijkste swingvorm en de meest bruikbare op feestjes en in discotheken. Zin om eens uit de bol te gaan? Swing dansen we op muziek van de jaren ’70 (zoals muziek van Gloria Gaynor en Barry White) maar er kan ook op hedendaagse muziek geswingd worden. 
Na deze twee lessen kan je de beentjes al aardig losschudden op elke gelegenheid..

Daniel Howett is leraar sinds 2001 en heeft ook een heel mooie danscarrière achter de rug. Je kan rekenen op professionele begeleiding van iemand met een passie voor dansen. Hij leert jou dansen op een speelse, amusante, geduldige en leuke manier.

In zijn actieve danscarrière danste hij verschillende EK’s en WK’s als lid van een formatieteam. Daarnaast danste hij Latin op internationaal niveau, met ook als Salsa danser verschillende EK’s, WK’s en Opens. Zo stond hij samen met Anja Vandenbroucke in 2000 in Miami in de finale salsa.

Schrijf je liefst in met een danspartner. Heb je geen danspartner? Meld je op onze facebookgroep. ‘Danspartner Koppeldans, Disco & West Coast Swing gezocht Danshuis De Ingang‘.

Benodigd materiaal: Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng schoenen met propere zolen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

Danstip: hou je van swing? Proef dan ook van Boogie Woogie.