Tijdens een sessie Coaching via Dans en Beweging of Danscoaching kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. De taal van je lichaam is het middel om tot een bewustwording te komen die leidt tot een ontwikkeling en verandering, om te groeien tot een meer evenwichtig persoon.

Danscoaching richt zich op het vergroten van het lichamelijk bewustzijn door middel van dans. We brengen het bewustzijn meer naar het hier en nu zodat je beter je fysieke gevoelens kan beleven en je emoties kan onderzoeken over bepaalde gedachten en de zingeving in je leven.

We worstelen allemaal met min of meer dezelfde dingen. In een groep kan je deze herkenbare thema’s gezamenlijk aansnijden en profiteren van elkaars gevonden inzichten en wijsheden. Enkele voorbeelden van thema’s: verbinding, grenzen, zelfvertrouwen, zelfzorg, aarden, centreren, loslaten, … 

Je loopt in een groepssessie je eigen unieke parcours maar je kan steun vinden bij de energie van de groep. Je kan gedragen worden als het nodig is.

De eerste les verbinden we met elkaar, maken we op een speelse manier kennis met de methode en bepalen we samen de thema’s voor de 3 volgende sessies.

Meer info over individuele sessies Coaching via Dans en Beweging vind je op de Coachingspagina in het aanbod.

De reeks wordt begeleid door Reintje Callebaut.