Tijdens deze dansstage ga je aan de slag met ballet technieken, placement en pointes. Hedendaagse danstechnieken komen ook aan bod, er wordt veel aandacht besteed aan flow en contactimprovisatie.  En er wordt een mooie choreografie aangeleerd, waarin alles samen komt. Alles draait om elegantie, lichaamsbeheersing, kracht, lenigheid en placement. 
Dit wordt vast en zeker genieten!
 

Nicole Kohler, geboren in Zwitserland, werd op haar 17de uit meer dan honderden kandidaten geselecteerd voor de Mudra school van Maurice Béjart. Haar droom werd werkelijkheid. Ze stond op het podium met sterdansers Jorge Donn, Michael Barichnikov en Maïa Plissetkaïa. 
In 1991 besloot ze haar eigen weg te gaan. Ze werkte als choreografe en gastsoliste voor verschillende compagnieën. Later opende ze haar eigen dansschool ‘Chorégraphia’ in Delémont (Zwitserland), waar ze klassieke en hedendaagse dans gaf. Met haar eigen dansgezelschap creëerde ze een dozijn voorstellingen. Occasioneel schreef ze zelf de muziek voor haar producties. 
Na deze glansrijke carrière wijdt ze zich aan het onderwijs van beginnende kleuters tot professionelen. En met succes, want sommige van haar studenten sloten zich al aan bij grote Europese dansscholen. 

  • Niveau: Voor gevorderde dansers, jongeren van 14 tot 26 jaar.
     
  • Benodigd materiaal: Draag softshoes en aansluitende kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen. Lange haren worden best samengebonden, het dragen van sieraden wordt afgeraden.