In deze minireeks gaan we uit van het principe dat in tango leiden en volgen, connectie en muzikaliteit met elkaar verbonden zijn.  Alles heeft zijn tijd en ruimte nodig om te kunnen appreciëren. Daarom gaan we in deze workshop naast de eigen rol ook in beperkte mate de rol van de overkant voorzichtig verkennen om vanaf de overkant een nieuw inzicht te verwerven in je gebruikelijke rol. Met deze ervaring als startpunt voel je makkelijker je danspartner aan voor een intensere communicatie en een rijkere improvisatie. Van daaruit exploreren we dan, wanneer je danst in je gebruikelijke rol, hoe jullie de rollen kunnen laten versmelten. Voor meer dansplezier, verwondering en beleving. Heerlijk!

Saskia en Steven zijn ervaren tangodansers en -leerkrachten die met veel passie en bezieling zullen delen hoe zij elkaar elkaar in beide rollen inspireren

Voor deze workshop heb je wel minstens basiservaring tango nodig.

Praktisch: Deze minireeks bestaat uit 4 lessen.

Inschrijven: Argentijnse tango is een partnerdans. Schrijf je liefst in met een danspartner. Heb je geen danspartner? Meld je dan op onze facebookgroep: Danspartner Argentijnse Tango gezocht Danshuis De Ingang. Je kan je ook online inschrijven. Je komt dan op de wachtlijst tot jij of wij een danspartner voor je vonden.

Benodigd materiaal: Op onze parketvloer draag je schoenen met een gladde propere zool die  je ter plaatse wisselt met je buitenschoenen.

Tip: volg ook de minireeks muzikaliteit vanaf mei ‘24