In deze workshop 2 tools om een goede indruk te maken op je danspartner. Een mooi begin en een einde dat nazindert…. Saskia en Steven inspireren je om de start van je dans te variëren en overlopen de meest voorkomende tango-eindes en enkele suggesties om je dans hiermee in overeenstemming te brengen.  Een 2delige workshop die je uitnodigt om vanaf de eerste beweging in connectie te gaan met elkaar en fijn tango-einde dat je laat verlangen naar een volgende tanda met deze danspartner.

Praktisch: 2de deel van deze workshop: zie 1 juni. Je kan voor 1 of 2 workshops inschrijven. Aansluitend kan je blijven voor het maandelijkse tangosalon. Toegang: 7 euro

Inschrijven: Argentijnse tango is een partnerdans. Schrijf je liefst in met een danspartner. Heb je geen danspartner? Meld je dan op onze facebookgroep: Danspartner Argentijnse Tango gezocht Danshuis De Ingang. Je kan je ook online inschrijven. Je komt dan op de wachtlijst tot jij of wij een danspartner voor je vonden.

Benodigd materiaal: Op onze parketvloer draag je schoenen met propere gladde zolen die je ter plaatse wisselt met je buitenschoenen.