Argentijnse tango Stagedag is speciaal voor dansers met minimum een basiservaring Argentijnse tango (dwz min niveau 2 of niveau 3 gevolgd). Er is plaats voor maximum 8 koppels zodat er veel individuele begeleiding kan zijn door Saskia & Steven.

Tijdens deze stagedag verkennen we de wereld van sacada’s en gancho’s.;) Speels, zacht of dynamisch op elkaar instappen en vanuit een los been gancho’s laten ontstaan. We nemen de tijd om eerst de techniek te herhalen, te focussen op leiden en volgen, afwerking, comfort en muzikaliteit. Daarna bieden we variaties voor leider én volger. Aansluitend kan je ‘s avonds tijdens het tangosalon (20u30-24u15) heerlijk verder dansen.

Er is les van 14u-16u, 16u30-18u, 19u-20u30. Breng je eigen maaltijd mee.

Inschrijven: Argentijnse tango is een partnerdans. Schrijf je liefst in met een danspartner. Heb je geen danspartner? Meld je dan op onze facebookgroep: Danspartner Argentijnse Tango gezocht Danshuis De Ingang. Je kan je ook online inschrijven. Je komt dan op de wachtlijst tot jij of wij een danspartner voor je vonden.

Benodigd materiaal: Op onze parketvloer draag je schoenen met een gladde propere zool die  je ter plaatse wisselt met je buitenschoenen.

Danstip: Hou je van Latijns-Amerikaanse dansen? Volg dan ook deze tangoworkshop. Neem deel aan het tangoweekend of proef Salsa, ChachachaSamba-ReggaetonsoloBachata solo en Rumba solo