Coronamaatregelen - Danshuis De Ingang
Ga naar de inhoud

Coronamaatregelen

CORONA MAATREGELEN

Voel je je ziek of vertoon je symptomen? Heeft een huisgenoot symptomen of is hij/zij positief getest. Thuisblijven is de boodschap.

Een mondmasker is verplicht vanaf 6 jaar vanaf je het gebouw betreedt en bij elke verplaatsing in het gebouw. Tijdens je dansles moet je geen mondmasker dragen. In sommige danslessen waar afstand houden moeilijk is of waar er veel met verplaatsingen wordt gewerkt is het toch aangewezen je mondmasker aan te houden.

Ontsmet je handen alvorens je de studio binnengaat.

Tijdens de lessen probeer je steeds 1,5 meter afstand te houden.

Voor de lessen Pilates, Stretching, Yoga en Afro-Workout vragen we om je eigen matje mee te brengen.

We blijven onze ruimtes elke dag goed ventileren. We dansen ook vaak met ramen open, dus voorzie warme kledij.

Sinds 1 november heb je een Covid Safe Ticket nodig om iets te drinken in ons café en om toegang te krijgen tot onze oefenavonden.
Het café wordt visueel met touwen afgescheiden. De toegang is via de infobalie waar je je aanmeldt met je Covid Safe Ticket én identiteitsbewijs. Onze medewerkers zien bij het scannen enkel jouw naam, geboortedatum en QR-code. Onder de 16 jaar is er geen certificaat nodig. In het café hoef je geen mondmasker te dragen.
Alle info over het Covid Safe Ticket vind je via https://www.vlaanderen.be/het-covid-safe-ticket-als-toegangsvoorwaarde .


Dank voor je medewerking, zo kunnen we samen blijven dansen.

© 2024 Danshuis De Ingang