Tijdens dit 3-daags kampje voor kleuters (geboortejaren 2018-2019) leert Anaïs je op een speelse manier kennis maken met ballet. We dansen op klassieke muziek, leren enkele basisposities, oefenen op het strekken van onze voetjes, zoeken naar een elegante houding… maar ook andere dansstijlen komen aan bod ter afwisseling.  Er natuurlijk is er ruimte om te spelen en te knutselen.

Thema: Heb je altijd al willen leren sierlijk bewegen zoals een dolfijn? Willen dansen over de golven in de zee? Samen met alle dansende regenboogvisjes? Neem een duik en ontdek de bewegingen van de wonderlijke zee.

Anaïs volgt al sinds haar 3 jaar Klassiek Ballet en geeft haar passie graag door aan kleuters en kinderen. Ze danste heel veel verschillende dansstijlen in de loop der jaren en haalde haar docentendiploma dans in 2022. Ze geeft onder andere les in de stijlen klassiek ballet, modern en jazz aan verschillende leeftijden en streeft ernaar om haar passie zoveel mogelijk te delen met haar leerlingen.

Ter info
* Bij goed weer scheppen we wat frisse lucht door te wandelen naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of ‘s middags te picknicken in het gras vlak bij de dansschool.
* Gratis toezicht van 8u30 tot 9u en van 16u30 tot 17u. Tijdens het toezicht zijn er geen begeleide activiteiten.