Tijdens dit kampje voor kinderen (geboortejaren 2015-2017) leert Anaïs je op een speelse manier door middel van grondoefeningen, oefeningen aan de barre, passencombinaties en improvisatie opdrachten kennis maken met ballet, maar er komen ook andere dansstijlen aan bod ter afwisseling. Er is natuurlijk ook ruimte om te spelen en te knutselen.

Thema: Ben jij al ooit in de dansjungle geweest? Samen met de slingerende apen, kronkelende slangen, fladderende vogels en natuurlijk ook de leeuw als koning van de jungle. Kom mee op pad en beleef dansante avonturen in de jungle!

Anaïs volgt al sinds haar 3 jaar Klassiek Ballet en geeft haar passie graag door aan kleuters en kinderen. Ze danste heel veel verschillende dansstijlen in de loop der jaren en haalde haar docentendiploma dans in 2022. Ze geeft onder andere les in de stijlen klassiek ballet, modern en jazz aan verschillende leeftijden en streeft ernaar om haar passie zoveel mogelijk te delen met haar leerlingen.

Ter info
* Bij goed weer scheppen we wat frisse lucht door te wandelen naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of ‘s middags te picknicken in het gras vlak bij de dansschool.
* Gratis toezicht van 8u30 tot 9u en van 16u30 tot 17u. Tijdens het toezicht zijn er geen begeleide activiteiten.