Dit danskampje gaan we op avontuur. Waarheen, dat weten we nog niet … misschien wel naar het circus, of naar de zoo … Leuk wordt het sowieso en dansend en bewegend zeker!

Aan de hand van verhalen gaat Shana samen met de kleuters spelenderwijs, bewegend, en met veel fantasie op pad. Verschillende muziek- en bewegingsstijlen komen aan bod, alsook heel wat leuke bewegingsspelletjes om de danskriebel bij de kleuter te prikkelen.  Op een creatieve manier worden Yoga houdingen aangeleerd en rust in de dag gebracht. Een boeiende ontdekkingstocht voor elk kind!

Shana danst reeds van kleins af aan en dit binnen verschillende stijlen. Zij heeft ervaring binnen de hedendaagse en moderne dans, clipdance, lindyhop en swingdans en dans met focus op inclusie. Zij is werkzaam als pedagoge en volgde een extra opleiding tot bewegingstherapeute. Shana is daarnaast dans- en yogadocent en gaf reeds verschillende danskampen. Ze hecht hierbij belang aan de plezierbeleving van élke kleuter en probeert ieder kind op z’n eigen niveau te benaderen.

Ter info
* Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we ‘s middags in het gras vlak bij de dansschool.

* Er is opvang van 8u30 tot 9u en van 16u30 tot 17u