Lindy Hop! Een aanrader voor iedereen die kiest voor een vrolijke, energieke partnerdans. De Eva en Simon leren jou in 2 avonden waar Lindy Hop om gaat en laten je vooral genieten van de dans en de muziek.

De Lindy Hop is van oorsprong een Afro-Amerikaanse partnerdans gebaseerd op een combinatie van Charleston, Jazzdans en Tapdance. Het wordt gedanst op swingmuziek uit de jaren 30 en 40. De Lindy hop community staat voor leuke mensen, gezellige sfeer, retro lifestyle en vooral dansen, dansen, dansen,… In de lessen wordt voortdurend gewisseld van danspartner, net zoals op de Lindy Hop feesten.

Voor deze lessen hebben wij evenveel leiders als volgers nodig. Heb je een danspartner: 1 inschrijvingsformulier en 1 betaling per persoon aub. Heb je geen danspartner: schrijf je in en duid aan dat je geen danspartner hebt. Je staat op de wachtlijst tot zich een leider of volger alleen aanmeldt. Of ga zelf op zoek naar iemand via onze facebookgroep Lindy Hop danspartner gezocht.

Simon Egbreghts hoort bij de eerste Lindy Hop docenten van Gent. Hij begon in 1997 met Lindy Hop in Amsterdam.  In al die jaren organiseerde en danste hij op vele plekken, bekend en minder bekend en hij heeft tonnen ervaring als docent. Eva assisteert hem tijdens de workshop.

Lindy Hop in de Gentse scène: check www.gentsehoppers.com voor alle Lindy Hop activiteiten in en rond Gent!