Kom proeven van deze leuke en energieke dans! Wat Hip Hop zo speciaal en populair maakt, is dat er geen standaard regels of technieken zijn. De dansstijl blijft zich ontwikkelen en is de basis voor vele substijlen (popping, locking, housing, breakdancing en lyrical style)

We leren basis technieken van Hip Hop, maken veel plezier en werken tegelijk aan onze conditie. We dansen op populaire Hip Hop muziek en leren een toffe choreografie. Iedereen kan deelnemen aan de deze laagdrempelige Hiphop workshop!

Jipé is danser, choreograaf en docent. Hij startte met hiphop als autodidact, maar perfectioneerde zich vervolgens door het volgen van cursussen bij Jimmy Williams, Poppin Tac en Mr. Wiggles. Jipé is een uiterst eclectisch danser en kan vele stijlen aan want hij leerde ook jazz, salsa, hedendaagse dans en klassiek ballet. Hij danst bij verschillende dansgezelschappen waarmee hij reeds optrad in de 4 hoeken van de wereld (Amerika, Azië, Europa, …). Hij is fan van Locking, Poppin, Jazzrock en Boogaloo. Zijn sterke punten zijn precisie, energie en muzikaliteit… en natuurlijke zijn immer goed humeur.