De focus ligt op techniek: de coördinatie van armen- en voetenwerk, maar ook een zoeken naar degelijkheid, soniquete en snelheid in de passen – samen met een mooie, ontspannen houding. 

Heb je minimum niveau 1 achter de rug? Of ben je al een ervaren leerling? Je bent welkom! Saïdjah zal op verschillende niveaus les geven zodat iedereen bijleert en tevreden naar huis kan gaan. 

Saïdjah “La Zambra” Galo
 is geboren in een muzikale familie, haar moeder is de flamencodanseres Geneviève Galo. Zo is flamenco van in haar kinderjaren een deel van haar leven. Na haar middelbare studies trok Saïdjah naar Sevilla om haar passie uit te diepen. Ze studeerde daar in verschillende gerenomeerde Flamenco instituten. Saïdjah is gespecialiseerd in het dansen met attributen: Bata de Cola, Abanico, Sombrero en Mantón. 

Kenmerkende sleutelwoorden voor Saïdjah zijn klassevolle sensualiteit, elegantie, professionalisme, en een krachtige expressie.

Benodigd materiaal: Flamencoschoenen en lange rok/broek. Opgelet voor beginners: flamencoschoenen koop je pas als je echt zeker bent dat deze dans jouw ding is. Voor flamenco moet een damesschoen, of herenschoen met een niet te hoge en stevige brede hak, in het begin zeker volstaan.