Zin om samen met je kind te bewegen, rollen, spelen, dansen, draaien en te genieten van het samen bewegen? Kom dan naar Contakids, een beweegmethodiek voor ouder/begeleider en kindjes van 3-5 jaar.

Contakids ontstond vanuit contactimprovisatie en groeide uit tot een duodans met een bijzondere kijk op de interactie tussen ouder en kind.

We dansen, kruipen, springen, doen eenvoudige acrobatische trucjes en rennen, rollen door de ruimte. We gaan overkop en bewegen op muziek.

Wat zijn de voordelen van Contakids?

* Door fysiek contact bouw je samen verder aan een hechte band met elkaar.
* Fysieke communicatie gaat dieper dan woorden.
* Motorische vaardigheden worden geoefend en ontwikkeld.
* Zelfvertrouwen wordt opgebouwd.
* Genieten van samen bewegen is ontspannend.

Anneleen De Steur studeerde in 2009 af als dans- en bewegingstherapeute. Daar leerde zij over de kracht van dans en beweging, over expressie en creativiteit, lichaamsbewustzijn en hoe beweging zoveel verandering teweeg kan brengen. In 2015 volgde zij ook een basisopleiding Sherborne.
Zij kijkt er ontzettend naar uit om met de kleuters op reis te gaan, op reis in de wereld van het eigen lichaam, in de wereld van beweging, ritmes, muziek en ludieke versjes !

Prijs is voor ouders + kind samen. Gelieve de inschrijving te doen op naam van het kind en in het opmerkingsveld de naam van de begeleider te vermelden.

Benodigd materiaal
Je mag op blote voeten dansen. Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen.