We nemen je mee op wereldreis! Samen gaan we op ontdekkingstocht door verschillende landschappen en culturen; we klimmen door de bergen, dansen Bollywood, zoeken onze weg door de jungle, leren een volksdans, enz. Al doende leren we improviseren en maken we kennis met verschillende dansstijlen. Er wordt gespeeld, geknutseld en natuurlijk veel gedanst!

Ik ben Amber Bosteel, een 21-jarige danser met een brede lach uit Gent. Mijn passie voor dans begon wanneer ik lessen Indische dans volgde op jonge leeftijd. In het middelbaar ontdekte ik hedendaagse dans, op een school voor podiumkunsten waar ik zes jaar studeerde. Daarna besloot ik te verhuizen naar Leeds om een opleiding te beginnen aan de Northern School of Contemporary Dance. Ondertussen ben ik afgestudeerd en probeer ik als freelance danser te werken. Het liefste wat ik doe is improviseren met andere mensen om me heen, geïnspireerd raken door hen en de danskriebel doorgeven! Ik heb ook een liefde voor kinderen dus deze passies combineren is iets wat ik graag doe. Hierbij probeer ik de energie en het genot die ik voel van bewegen door te geven aan kinderen via speelse en creatieve lessen.

Ter info
* Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we ‘s middags in het gras vlak bij de dansschool.

* Er is opvang van 8u30 tot 9u en van 16u30 tot 17u