Hou jij net als ik ook zo van dansen en bewegen? Hoe ongelofelijk is het om voluit te dansen?

Ons lichaam is geweldig! Het is zo ongelofelijk sterk, volledig en slim. Het voelt alles, het zindert, verandert, bestrijdt en bevrijdt. We kunnen elk deeltje van ons lichaam voelen, er naar luisteren, er mee fluisteren. Samen staan we sterker! We gaan op zoek naar elkaar, dansen alleen, met 2, 3, 4, … We verbinden als groep en lanceren elkaar in de lucht. Onze energie spat de danszaal rond! We gaan kleine en grote uitdagingen aan, groeien met grote en kleine stapjes maar boven alles gaan we veel genieten, lachen en onszelf zijn!

Een week waar we kennis maken met elkaar, met klassieke en moderne dans. Niet alleen warmen we onszelf op met yoga maar leren we ook meer over samen dansen, elkaars gewicht dragen, draaien, springen, rollen, … We gooien al onze talenten samen op een toonmoment aan het einde van de week.

Lies Lambrecht (23), danst sinds haar 5 jaar en behaalde haar middelbaar diploma aan het MUDA in Evergem. Ze werd geselecteerd om een professionele hedendaagse dansopleiding te volgen aan het prestigieuze SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance). Hier behaalde ze ook haar Hatha Yoga Teacher Training certificaat. In Italië ontwikkelde ze haar training verder aan Art Factory International. In 2021 werkte ze samen met Marcel Leemann Physical Dance Theater Company. In 2022 creëerde ze een eigen voorstelling, een duodansproject in samenspel met opera liederen en hedendaagse geluidsexperimentatie.

Ter info

* Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we ‘s middags in het gras vlak bij de dansschool.

* Er is opvang van 8u30 tot 9u en van 16u30 tot 17u