Voor dit Hip Hop danskamp zal Frinia haar coolste moves boven halen en jou meenemen in haar Hip Hop wereld. Je leert de typische basis bewegingen en de juiste “attitude”, en ontdekt ook je eigen freestyle moves. Er wordt dansant gespeeld en speels gedanst op de leukste muziekjes en je zal een heleboel plezier beleven met deze dans te ontdekken of te verdiepen als je al een beetje een basis hebt. (Als je bijvoorbeeld al Hip Hop, Groovy Dance Mix of Breakdance deed) We maken vooral veel plezier en werken toe naar het hoogtepunt van de week: het toonmoment waar iedereen mag naar komen kijken!

Frinia Julio Wilches komt uit Colombia en was daar een veel gevraagde professionele danseres. Ze genoot een opleiding in Hedendaagse Dans, klassieke dans en vooral Urban Dance. Ze houdt er van om met kinderen te werken en hen vanaf een jonge leeftijd hun lichaam beter te leren begrijpen door dans.

Ter info
* Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we ‘s middags in het gras vlak bij de dansschool.
* Er is opvang van 8u30 tot 9u en van 16u30 tot 17u