Tijdens het 3-daags kampje Creatieve kleuterdans voor kleuters (geboortejaren 2018-2019), laten we samen onze verbeelding de vrije loop en transformeren we in allerlei dieren en gekke wezens! Door middel van verhalen en spel ontdekken we ons lichaam en geven we ons helemaal over aan zowel aangeleerde als geïmproviseerde bewegingen. Als afsluiting komen we tot rust met eenvoudige yoga oefeningen. 

Amber Bosteels is een danseres met een brede lach uit Gent. Haar passie voor dans begon toen ze lessen Indische dans volgde op jonge leeftijd. In het middelbaar ontdekte ze hedendaagse dans, op een school voor podiumkunsten waar ze zes jaar studeerde. Daarna besloot Amber te verhuizen naar Leeds om een opleiding te beginnen aan de Northern School of Contemporary Dance. Ondertussen is ze afgestudeerd en werkt ze als freelance danser in binnen- en buitenland. Het liefste wat ze doet is improviseren met andere mensen om haar heen, geïnspireerd raken door hen en de danskriebel doorgeven! Ze heeft ook veel liefde voor kinderen dus deze passies combineren is iets wat ze heel graag doet. Hierbij probeert ze de energie en het genot die ze voelt van bewegen door te geven aan kinderen via speelse en creatieve lessen.

Ter info
* Bij goed weer scheppen we wat frisse lucht door te wandelen naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of ‘s middags te picknicken in het gras vlak bij de dansschool.
* Gratis toezicht van 8u30 tot 9u en van 16u30 tot 17u. Tijdens het toezicht zijn er geen begeleide activiteiten.