Dans je blij!

Heb jij een grote passie voor dansen en vind je het moeilijk om stil te zitten? Geniet je van nieuwe dingen leren? Word je blij als je dansjes mag maken en tonen aan een publiek?

Kom dan een weekje samen met Rebecca hedendaagse dans en klassieke dans ontdekken of verdiepen. We leren ons lichaam beter kennen via technische oefeningen maar ook door zelf te improviseren. Je ontdekt wat je al kan en leert nog zoveel meer. Daarna gebruiken we alles wat we al kunnen om een paar mooie dansen te maken die we op het einde van de week aan de ouders zullen tonen. 

Rebecca Fokkema is hedendaagse danser en dansleerkracht aan het MUDA Kunstsecundair. Ze danste in verschillende hedendaagse producties in binnen- en buitenland waarna ze zich toelegde op het lesgeven. Momenteel studeert ze verder als dansmaker en docent aan het Conservatorium in Antwerpen waar ze de Master Dans en Danseducatie doet en is ze mama van 3 kindjes. Als danseres vindt Rebecca het erg belangrijk om vanuit de mogelijkheden van het lichaam en de passie voor dans te vertrekken. Ze onderzoekt momenteel verschillende improvisatiemethodes om haar danspraktijk uit te breiden.

Ter info
* Bij goed weer wandelen we naar de speeltuin op het Jan Yoens plein of picknicken we ‘s middags in het gras vlak bij de dansschool.
* Er is opvang van 8u30 tot 9u en van 16u30 tot 17u