De Ingang - Aanbod op vraag

  • Een ijsbreker voor een seminarie
  • Een effectieve teambuilding
  • Een feestelijke opening
  • Een kick-off voor je event
  • Een swingend uitje
  • Een invulling voor de naschools opvang
  • Een originele activiteit op je sportdag

Coronaproof dansinitiaties

Onze leraren komen naar u toe of jullie maken gebruik van onze studio's voor een corona proof dansinitiatie. In onze dansschool is alles coronaproof ingericht. Maar ook ter plaatse kunnen u met onze richtlijnen die u uitwerkt, alles coronaproof verlopen!

Kies uit ons lessenpakket om het even welke danstijl. De dansinitiaties zijn een heerlijke ontspanning, een middel om de hoge werkdruk eventjes los te laten, een generatiekloofoplosser voor een familiefeest, een sportieve onderbreking voor een themadag ... De lessen worden gegeven door ervaren Nederlands-, Engels- of Franstalige lesgevers. Uiterard aangepast aan alle leeftijden en doelgroepen.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om tijdens de middagpauze een minireeks op het werk of school te organiseren verspreid over een aantal weken (bv. 4 opeenvolgende weken : 2 lesuren per week).

Dansdemonstraties en shows

Voor of na een initiatie kan de leerkracht ook een demonstratie geven van een 10 tot 15-tal minuten. Maar de demonstratie kan ook op zich staan als knallend begin van uw event, als attractie op uw stand of als originele afsluiter van een congres. Een aantal van onze leerkrachten kunnen solo of met hun dansgroep ook een unieke show verzorgen!

Maya Sapera Company is een productiehuis met verschillende dans- en muziekgroepen. Via ons kwalitatief aanbod brengen we de Indische en oriëntaalse kunsten naar het Belgische publiek. mayasaperacompany.com

Compagnie J zijn de leerlingen van het Jazzdance choreografie Atelier o.l.v. Gwen Hamerlijnck. Ze wonnen al verschillende wedstijden en waren te gast op verschillende podia.

Chimella brengt verschillende Oriëntaalse stijlen: Egyptisch, Marokkaans, Gypsy, fusion, ze dansen nu eens met stokken, dan met sluiers, zelfs met zwaarden af en toe.

Onze ruimtes

Wij komen graag naar u toe, maar u kan voor uw activiteiten ook steeds gebruik maken van onze ruimtes. Wanneer de danslessen in onze zalen plaats vinden, is het gebruik van de zaal gratis. Zie ook zaalverhuur.

Interesse?

Contacteer dans@de-ingang.be of bel 09/220 82 96.

Gratis met de klas naar onze locatie?

Dat kan dankzij dynamoOPWEG. Klik hier voor meer informatie.”

Subidies voor je cultuurproject?

Scholen die een cultuurproject willlen uitwerken kunnen subsidies krijgen via CULTUURKUUR DynamoPROJECT.