De Ingang - Aanbod op vraag

Onze leraren komen naar je toe!

  • Een kick-off voor je personeelsfeest
  • Een ijsbreker voor een seminarie
  • Een effectieve teambuilder
  • Een feestelijke opening
  • Een swingend bedrijfsuitje
  • Een invulling voor de naschools opvang
  • Een originele activiteit op je sportdag

Dansinitiaties

U kan uit ons lessenpakket om het even welke danstijl kiezen. Een overzicht vindt u op deze website onder de link "cursussen" in het hoofdmenu. De dansinitiaties zijn een heerlijke ontspanning, een middel om de hoge werkdruk eventjes los te laten, een generatiekloofoplosser voor een familiefeest, een sportieve onderbreking voor een themadag. De lessen worden gegeven door ervaren Nederlands-, Engels- of Franstalige lesgevers. De lessen zijn bedoeld voor alle leeftijden en doelgroepen.

Het is ook mogelijk om enkele voor- of namiddagen initiaties te organiseren verspreid over een aantal weken (bv. 4 opeenvolgende weken : 2 lesuren per week).

Dansdemonstraties en shows

In navolging van of voorafgaand aan een initiatie kan de leerkracht ook een demonstratie geven van een 10 tot 15-tal minuten. Maar de demonstratie kan ook op zich staan als knallend begin van uw feestje, als attractie op uw stand of als originele afsluiter van een congres. Een aantal van onze leerkrachten kunnen solo of met hun dansgroep ook een unieke show verzorgen!

Showteams van Danshuis De Ingang

Masala Dance is een Bollywood dansgroep bestaande uit enthousiaste cursisten van Danshuis De Ingang o.l.v. Maya Sapera. Ze brengen jou Indiase filmdans, een kleurrijke show met kleding en accessoires waarbij je je in Indische sfeer waant

Compagnie 'J' zijn de leerlingen van het Jazzdance choreografie Atelier o.l.v. Gwen Hamerlijnck. Ze wonnen al verschillende wedstijden en waren te gast op verschillende podia.

Chimella brengt verschillende Oriëntaalse stijlen: Egyptisch, Marokkaans, Gypsy, fusion, ze dansen nu eens met stokken, dan met sluiers, zelfs met zwaarden af en toe.

Onze ruimtes

Wij komen graag naar u toe, maar u kan voor uw activiteiten ook steeds gebruik maken van onze ruimtes. Wanneer de danslessen in onze zalen plaats vinden, is het gebruik van de zaal gratis. Zie ook zaalverhuur.

Interesse?

Contacteer info@de-ingang.be of bel 09/220 82 96.

Gratis met de klas naar onze locatie?

Dat kan dankzij dynamoOPWEG. Klik hier voor meer informatie.”

Subidies voor je cultuurproject?

Scholen die een cultuurproject willlen uitwerken kunnen subsidies krijgen via CULTUURKUUR DynamoPROJECT.