De Ingang - Kalender

KALENDER

10/02/2020 - Flamenco techniek: footwork and condition

Irene Álvarez

Tijdens deze minireeks werken we aan onze conditie, met de focus op de juiste techniek voor de voeten, het zoeken naar de juiste soniquete, het leren accentueren en het zoeken naar de muzikaliteit.

Open level18u50
Lees meer...

13/02/2020 - Argentijnse tango - Neo Tango

Saskia & Steven

De neotango zorgde ook voor een herontdekking van de dans, vooral bij jongeren. Enerzijds wordt terug gegrepen naar de authentieke straattango van eind 19de eeuw, anderzijds wordt geëxperimenteerd met invloeden uit andere dansen. In deze workshop verkennen we enkele kenmerkende dansbewegingen uit de neotango, die het contrastrijke en improvisatorische karakter van de dans verrijken.

Halfgevorderd21u15
Lees meer...

13/02/2020 - Disco Swing

Saskia & Heiko

Leer op een leuke en ontspannen manier disco swingen op oude en nieuwe populaire dansmuziekjes. Na deze minireeks dans je op elk feest toffe dansmoves en beleef je veel plezier aan het samendansen.

Beginners19u00
Lees meer...

21/02/2020 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

21/02/2020 - Lindy Hop basistechnieken

Olga & Alex

Tijdens deze workshop gaan we werken aan onze basistechnieken Lindy Hop: Lindy Circle, Swing Out...

Met basiservaring/ halfgevorderd20u15
Lees meer...

24/02/2020 - Hip Hop

Jipé

Wat Hip Hop zo speciaal en populair maakt, is dat er geen standaard regels of technieken zijn. De dansstijl blijft zich ontwikkelen en is de basis voor vele substijlen (popping, locking, housing, breakdancing en lyrical style).

Beginners of met basiservaring19u00
Lees meer...

29/02/2020 - Oefenavond Koppeldansen

⭐NIEUW⭐ OEFENAVOND PARTNERDANSEN!

Oefen elke laatste zaterdag van de maand de verschillende duodansen bij Jan & Nele. Denk aan: Discoswing, Chachacha, Engelse Wals, West Coast Swing en Quickstep.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

Wanneer: elke laatste zaterdag van de maand
Inkom: 5 euro
Locatie: Danshuis De Ingang

29/02/2020 - Enter the Orient: techniques and tea

Liesbeth, Maya and Sofie

Spendeer een namiddag in Oosterse sferen. Leer of perfectioneer Oriëntaalse of buikdans technieken met niet minder dan Liesbeth Mouton (Chimella); Maya Sapera (MSDC) en Sofie Baeckeland (Chimella). Van beginners tot gevorderden, voor elk zijn er specifieke techniek workshops. Na de workshops dansen we samen bij een kop thee.

Beginners of met basiservaring13u30
Halfgevorderd13u30
Gevorderd13u30
Lees meer...

05/03/2020 - Bachata & merengue

Jurgen

Bij deze minireeks gaan we terug naar de oorsprong van bachata en merengue. Vertrekkende vanuit de originele Dominicaanse stijl leren we een basis om zelf aan de slag te kunnen gaan op de dansvloer.

Beginners21u00
Lees meer...

06/03/2020 - Practice Your Moves

De Gentse Hoppers nemen elke maand één avond ons danshuis over. Iedereen is welkom om zijn Lindy Hop moves te oefenen en te delen!

21u-01u, gratis, niet reserveren.

07/03/2020 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

07/03/2020 - Argentijnse Tango: double role

Saskia Van Belleghem & Steven Coppens

Dans je zowel de rol van de leider als de rol van de volger in de Argentijnse tango?

Dan is dit een workshop voor jou!

Onderwerp van deze workshop is het wisselen van rol binnen eenzelfde dans. Fun verzekerd!

Aansluitend kan je lekker verder dansen op het tangosalon tot 01u.

Open level19u30
Lees meer...

07/03/2020 - Tranky Doo

Olga Moiseeva

Tijdens deze Solo Jazz workshop leert Olga de Tranky Doo routine aan volgens de orginele versie uit de "Spirit Moves" documentaire.

Voor deze workshop moet je al een stevige basis Authentic Jazz hebben. 

Halfgevorderd / gevorderd16u00
Lees meer...

20/03/2020 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

28/03/2020 - Gewoon Koppeldansen: Swingin' and Fast

Shana en Brieuc

Swingin’ and Fast? Denk aan rock ’n roll, ‘swingen’ op trouwfeesten, discoswing… Ofte koppeldansen met verschillende draaien, figuren en variaties op iets snellere muziek. En wie weet ook een sprong?! 


Open level14u00
Lees meer...

28/03/2020 - Oefenavond Koppeldansen

⭐NIEUW⭐ OEFENAVOND PARTNERDANSEN!

Oefen elke laatste zaterdag van de maand de verschillende duodansen bij Jan & Nele. Denk aan: Discoswing, Chachacha, Engelse Wals, West Coast Swing en Quickstep.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

Wanneer: elke laatste zaterdag van de maand
Inkom: 5 euro
Locatie: Danshuis De Ingang

03/04/2020 - Practice Your Moves

De Gentse Hoppers nemen elke maand één avond ons danshuis over. Iedereen is welkom om zijn Lindy Hop moves te oefenen en te delen!

21u-01u, gratis, niet reserveren.

04/04/2020 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

04/04/2020 - House Dance

Saho

House combineert complex voetenwerk met op de grond uitgevoerde moves. De dans is populair in discotheken en nachtclubs maar wordt tot op heden weinig gegeven in de dansscholen. De basics werden in het begin van de jaren 80 populair bij de Hip Hoppers, ondertussen wordt de House dance wereldwijd gedanst.

Open level13u30
Lees meer...

04/04/2020 - Popping and Locking

Saho

Een workshop vol bruikbare technieken voor elke hip hop stijl: er wordt gewerkt oa rond isolaties, spiercontracties, verplaatsingen, muzikaliteit ...
De Popping-techniek is makkelijk herkenbaar door zijn visuele gelijkenissen met een robot en veel glijdende, golvende arm- en lichaamsbewegingen. 

Open level15u15
Lees meer...

06/04/2020 - Flamenco introductie

Saïdjah Galo

Tijdens deze workshop kan je eens proeven van de temperamentvolle Spaanse Flamencodans: pittig voetenwerk, elegante handbewegingen, ritmisch klappen en het typische olé.

Beginners19u00
Lees meer...

06/04/2020 - Flamenco: Bulerias

Saïdjah Galo

Bulería is een flamencoritme, een twaalftelse compás met nadruk op de 3, 6, 8, 10 en 12. Het karakter van deze stijl is uitgesproken vrolijk, uitbundig en speels. Onder de verschillende flamencostijlen nemen de bulerias de plaats in van de meest feestelijke.

Met basiservaring20u40
Lees meer...

06/04/2020 - Ragga Twerkout

Marijn Celea

In this workshop Marijn will help you to bring out your inner Booty Shaker by fusing different dance style: Old School Dancehall, Ragga, Afro and Twerk.

"Wiggle, Work, Slay, Twerk, Groove, Pose, Shake and add some drama to it! No need to be the best dancer, just come and have fun."

Open level19u00
Lees meer...

06/04/2020 - Clipdance danskamp

Shana (geboortejaar 2011-2013)

Beginnen jouw voeten meteen te bewegen als jij een tof liedje hoort? Krijg jij ook danskriebels van die videoclips op Youtube of Musical ly?  Dan is dit danskamp iets voor jou! De hele week dansen we onze benen los op enkele tophits, net zoals de echte sterren. We gaan aan de slag met verschillende nummers en verschillende dansstijlen, voor elk wat wils! Plezierbeleving staat voorop en uiteraard leren we heel wat coole moves, rechtstreeks uit de clipjes! Aan het eind van deze week creëren we ook onze eigen dansclip!

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

06/04/2020 - Breakdance danskamp

Yolan Bal (geboortejaar 2011-2013)

-leer vette moves op een veilige manier met een echte kenner, een "pro" van b-boying
-leer hoe je coole choreografieën in elkaar steekt
-leer hoe je een streetshow maakt om het publiek te imponeren
-leer hoe je groet op z'n b-boys, welke attitude de juiste is

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

06/04/2020 - Kleuterdanskamp

Anneleen De Steur (geboortejaar 2014-2015)

Kleuters dansen en bewegen graag. Zet de muziek aan en bijna iedere kleuter begint onmiddellijk te dansen en te bewegen, elk op zijn eigen expressieve manier. Het is direct feest voor de kleuter. Anneleen gaat mee in dit feest en gaat via thema's nieuwe bewegingen en ervaringen aanrijken, zonder het plezierelement uit het oog te verliezen.

2de-3de kleuterklas09u00
Lees meer...

06/04/2020 - Pilates

Pierre Taboureau

Pilates is een reeks van oefeningen gericht op het ontwikkelen van spierkracht, stabiliteit en flexibiliteit in het lichaam. Via doordachte oefeningen train je je power-house: buik-, rug-, bil- en dijspieren. Je krijg een betere lichaamshouding, sterkere buik-en rugspieren, een verhoogde soepelheid en meer energie.

Open level09u30
Lees meer...

06/04/2020 - Yoga

Pierre Taboureau

Een goed onderhoud van je rug en ledematen zijn een basis voor een gezonde houding, wie wil dit niet?

De Atlasyoga streeft naar een ontwikkelingsproces in het bewegen waar kracht en ontspanning in balans worden gebracht. Het leren stapelen van je rug (wervelkolom) is een belangrijk uitgangspunt om een goede, ontspannen houding te kunnen aannemen.

Open level10u35
Lees meer...

08/04/2020 - Flamenco: Entender El Flamenco

lezing door Saïdjah Galo

Leg je 'zapatos' eventjes aan de kant en leer meer over de socio-culturele context van Flamenco. Als je Flamenco begrijpt ga je het beter dansen, meer van optredens kunnen genieten.. weten over wat het gaat!

Alle niveaus20u00
Lees meer...

08/04/2020 - Electro Swing

Shana

In deze workshopreeks, waarin solo gedanst wordt, starten we met basismoves uit de elektroswing. De tweede dag bouwen we hierop verder en gaan we nog meer groovy, poppy, jazzy en uptempo. Als afsluiter krijg je heel wat tricks en inspiratie mee om er uiteindelijk lekker je eigen ding mee te doen.

Beginners19u30
Lees meer...

08/04/2020 - Hustle Swing

Nele en Jan

De Hustle is een verzamelnaam voor verschillende discoachtige dansen die populair waren in de jaren zeventig. Nu verwijst het meestal naar een specifieke partnerdans die veel lijkt op de swing en de disco, maar een iets andere telling heeft. Hierdoor kan er ook op tragere muziek toch nog pittig gedanst worden.

De Hustle is gebaseerd op oudere Latinodansen zoals de mambo. Hij is afkomstig uit de Spaanstalige gemeenschap in New York City en Florida in de jaren zeventig. Hij is dynamisch en heeft een speels ritme, wordt vooral gedanst op discomuziek en is de voorloper van de discoswing.

Open level19u30
Lees meer...

14/04/2020 - Twerkshop

Gytha, Gaspard en Elena

Twerking is een provocatieve dansstijl vertrekkende vanuit de heupen en een lage squat-positie. Het is intensief, energiek en uitdagend. 

Deze workshop zal focust op de nodige attitude en een bijhorend gevoel van vrijheid tijdens het dansen!

Open level20u00
Lees meer...

14/04/2020 - Flamenco Danskamp

Saïdjah Galo (geboortejaar 2011-2013)

Tijdens het danskamp neemt Saïdjah je mee in de zonnige wereld van de Flamenco. Vamos a bailar. Ja,... we gaan veel dansen! Maar ook Spaanse woorden leren en de Flamenco tradities beter leren kennen, een typische tapa maken en knutselden. Ons leren opmaken als een echte Bailaora (Flamencodanseres) én ons eigen Tablao (feest)organiseren hoort er natuurlijk ook bij!

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

14/04/2020 - Ballet en Hedendaags danskamp nav de voorstelling Chrysalide

Nicole Kohler (geboortejaar 2007-2011)

Tijdens deze 4 dagen werken we verder toe naar de voorstelling Chrysalide in de Vooruit op 9 mei. We werken dagelijks aan onze danstechniek, kracht en leningheid. Daarnaast verdiepen ons in de choreografie en perfectioneren we details. 

3de lj-13 j09u00
Lees meer...

14/04/2020 - Kleuter dansexpressie en Yoga kamp

Shana (geboortejaren 2014-2015)

We gaan op avontuur. Waarheen? Dat weten we nog niet… misschien wel naar de jungle, of naar het circus…Leuk wordt het sowieso, en dansend en bewegend zeker!

2de-3de kleuterklas09u00
Lees meer...

17/04/2020 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

19/04/2020 - Bachatango

Nele en Jan

Dompel jezelf onder in de muzikale danscocktail van de ritmische Bachata en de emotionele Neo-tango en ervaar een zinderende dansdimensie!

Open level14u00
Lees meer...

20/04/2020 - Flamenco techniek: body and expression

Irene Álvarez

Je leert om aan alle nuances die je voelt tijdens het dansen uitdrukking te geven. Hoe je emoties uit te drukken door middel van de beweging. Je traint ook op het volledig scheiden van armen, torso en handen tijdens het dansen. 

Open level18u50
Lees meer...

23/04/2020 - Argentijnse tango: Boleo

Saskia Van Belleghem en Steven Coppens

Komt van bolear = gooien. Deze zwierige versiering ontstaat vanuit een onderbroken ocho. Het vrije been van de volger zwiept rond het standbeen van de volger.

In deze minireeks alle tips en tricks om zowel een hoge als lage boleo te leiden en ontvangen.

Halfgevorderd21u15
Lees meer...

23/04/2020 - Disco Swing

Saskia & Heiko

Leer op een leuke en ontspannen manier disco swingen op oude en nieuwe populaire dansmuziekjes. Na deze minireeks dans je op elk feest toffe dansmoves en beleef je veel plezier aan het samendansen.

Beginners19u00
Lees meer...

23/04/2020 - Cubaanse dansen voor singles

Jurgen Bral

Geen danspartner maar toch zin om enkele Cubaanse en met uitbreiding Caraïbische dansstijlen te leren kennen? In deze cursus leer je een een mix van bewegingen uit de mambo, rumba, salsa, chachacha, merengue en bachata. Een ideaal opstapje naar of een of aanvulling voor het dansen in koppel. 

Beginners21u00
Lees meer...

25/04/2020 - Gewoon koppeldansen: Bluesin' and Slow

Shana en Brieuc

In deze workshop leer je ‘de Slow’ kennen als een dans waar je ver buiten de lijntjes van het gekende 'waggelen' kan kleuren. Dit zowel op oude bluesmuziek als op het hedendaagse ‘slow’repertoire, en van wat sneller tot héél traag.

Open level14u00
Lees meer...

25/04/2020 - Oefenavond Koppeldansen

⭐NIEUW⭐ OEFENAVOND PARTNERDANSEN!

Oefen elke laatste zaterdag van de maand de verschillende duodansen bij Jan & Nele. Denk aan: Discoswing, Chachacha, Engelse Wals, West Coast Swing en Quickstep.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

Wanneer: elke laatste zaterdag van de maand
Inkom: 5 euro
Locatie: Danshuis De Ingang

26/04/2020 - Electro Swing

Shana

In deze workshopreeks, waarin solo gedanst wordt, starten we met basismoves uit de elektroswing. De tweede dag bouwen we hierop verder en gaan we nog meer groovy, poppy, jazzy en uptempo. Als afsluiter krijg je heel wat tricks en inspiratie mee om er uiteindelijk lekker je eigen ding mee te doen.

Met basiservaring19u30
Lees meer...

01/05/2020 - Practice Your Moves

De Gentse Hoppers nemen elke maand één avond ons danshuis over. Iedereen is welkom om zijn Lindy Hop moves te oefenen en te delen!

21u-01u, gratis, niet reserveren.

02/05/2020 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

22/05/2020 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

28/05/2020 - Cubaanse Salsa introductie

Jürgen Bral

Maak in 4 lessen kennis met deze pittige Cubaanse partnerdans. Leer het basisritme, de basispassen en enkele typiche Salsa figuren.

Beginners21u00
Lees meer...

05/06/2020 - Practice Your Moves

De Gentse Hoppers nemen elke maand één avond ons danshuis over. Iedereen is welkom om zijn Lindy Hop moves te oefenen en te delen!

21u-01u, gratis, niet reserveren.

06/06/2020 - Argentijnse Tango - Techniek

Saskia Van Belleghem & Steven Coppens

Pas gestart of al vele kilometers in de benen, iedereen heeft baat bij een goede techniek. In deze workshop focussen we ons op aspecten zoals houding, kader, dissociaties, staan, stappen … die je zullen helpen om het  dansen te verbeteren. Dat kan het samenspel op de dansvloer alleen maar een boost geven.

Deze workshop is bedoeld voor dansers met enige ervaring, op zoek naar een uitdieping van hun danskwaliteiten.

Aansluitend kan je de aangereikte elementen toepassen op het maandelijkse tangosalon van Danshuis De Ingang.

Met basiservaring19u30
Lees meer...

06/06/2020 - Tangosalon

Maandelijks elke 1ste zaterdag van de maand. DJ Johan draait klassieke en neo-tango.

Minstens één van onze tango leerkrachten is telkens aanwezig. Zit je in de knoop met een figuur of heb je een andere tango vraag. Stel ze aan Saskia of Steven! 

Nodig je vrienden uit via het Facebook event.

08/06/2020 - Flamenco techniek: turns

Irene Álvarez

We gaan de verschillende Flamenco draaien analyseren en oefenen, in al hun moeilijkheden: vueltas de pecho, quebradas, de pies juntos, de tacón of piruetas a tierra van de basis naar de top.

Open level18u50
Lees meer...

19/06/2020 - Salsa oefenavond

Salsa oefenavond waarop iedereen welkom is. Ook Lisette en Jurgen, onze leraren Cubaanse Salsa, zullen er zijn om met je te dansen of om je Cubaans vocabularium op te frissen.

Nodig je vrienden uit voor dit Facebook event.

03/07/2020 - Discoswing: weekend

Saskia & Heiko

Leer in 1 weekend op een leuke en ontspannen manier discoswingen op oude en nieuwe populaire dansmuziekjes. Na dit weekend dans je op elk feest toffe dansmoves en beleef je veel plezier aan het samendansen.

Gespreid over het hele weekend bieden we ca 10u les aan en 's avonds na de lessen kan je ook nog verder oefenen tijdens een oefenavond ...

Op zaterdagmiddag maken we ook wat tijd vrij om te wandelen of de mooie buurt te verkennen.

Beginners09u00
Lees meer...

06/07/2020 - Modern Jazz Danskamp

Bieke De Vuyst (geboortejaar 2007-2010)

We putten in dit danskamp uit 2 stijlen: Modern en Jazz. Twee stijlen die een goede basis voor elke danser(es) vormen. De bewegingen zijn gebaseerd op het ballet maar worden veel vrijer gedanst en de muziek is moderner.

4de leerjaar-13 jaar09u00
Lees meer...

06/07/2020 - Flamenco Danskamp

Saïdjah Galo (geboortejaar 2011-2013)

Tijdens het danskamp neemt Saïdjah je mee in de zonnige wereld van de Flamenco. Vamos a bailar. Ja,... we gaan veel dansen! Maar ook Spaanse woorden leren en de Flamenco tradities beter leren kennen, een typische tapa maken en knutselden. Ons leren opmaken als een echte Bailaora (Flamencodanseres) én ons eigen Tablao (feest)organiseren hoort er natuurlijk ook bij!

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

06/07/2020 - Kleuterdanskamp

Anneleen De Steur (geboortejaar 2014-2015)

Kleuters dansen en bewegen graag. Zet de muziek aan en bijna iedere kleuter begint onmiddellijk te dansen en te bewegen, elk op zijn eigen expressieve manier. Het is direct feest voor de kleuter. 

2de-3de kleuterklas09u00
Lees meer...

13/07/2020 - Breakdance danskamp

Yolan Bal (geboortejaar 2011-2013)

-leer vette moves op een veilige manier met een echte kenner, een "pro" van b-boying
-leer hoe je coole choreografieën in elkaar steekt
-leer hoe je een streetshow maakt om het publiek te imponeren
-leer hoe je groet op z'n b-boys, welke attitude de juiste is

Beginners of met basiservaring09u00
Lees meer...

13/07/2020 - Kleuterdanskamp

Husniye (geboortejaar 2014-2015)

In dit danskamp combineert Hüsniye de creativiteit en het speelse van dans voor kleuters. 
Naast de ontwikkeling van de eigen creativiteit, expressie en bewegingsvocabulaire maken de kinderen kennis met verschillende dansstijlen. Ze oefenen verschillende basispassen en letten daarbij goed op een correcte lichaamshouding, souplesse en uithoudingsvermogen.

2de-3de kleuterklas09u00
Lees meer...

13/07/2020 - Dance Mix danskamp

Aline Persyn (geboortejaar 2011-2013)

In het Dance Mix danskamp maken de kinderen kennis met een aantal danstechnieken. Verder gaan we aan de slag met dansexpressie en verkennen we hoe je het lichaam kan bewegen op allerlei soorten muziek. Uiteraard leren we ook een dansje dat op het einde van de week getoond wordt in een optreden voor vrienden en familie. Je kan een week vol dansplezier verwachten waarin de danslessen worden afgewisseld met leuke ontspanningsmomenten. 

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

17/08/2020 - Ballet en Hedendaags danskamp

Nicole Kohler (geboortejaar 2007-2010)

Hoe brengen we ons eigen verhaal met de danstaal waar jij over beschikt? Samen gaan we op zoek naar jouw expressiemogelijkheden en hoe gebruiken we die om tot een choreografie te komen? Je zal het snel merken: er zit meer in je dan je dacht :).

Met basiservaring09u00
Lees meer...

17/08/2020 - Musical stage

Emily en Jan (geboortejaar 2011-2013)

Tijdens deze musicalweek wordt je ondergedompeld in de musicalwereld. In een superenergieke sfeer gaan we samen zingen, dansen en acteren. De lessen worden gegeven door Emily en Jan die de groepen verdelen zodat iedereen op zijn niveau begeleid wordt. We gaan aan de slag met het maken van decor en kleding. 

1ste-3de leerjaar 09u00
Lees meer...

17/08/2020 - Musical stage

Emily en Jan (geboortejaar 2008-2010)

Tijdens deze musicalweek wordt je ondergedompeld in de musicalwereld. In een superenergieke sfeer gaan we samen zingen, dansen en acteren.  We gaan aan de slag met het maken van decor en kleding. 

4de-6de leerjaar09u00
Lees meer...

17/08/2020 - Kleuter dansexpressie en Yoga Danskamp

Shana Van Cauwenberghe (geboortejaren 2014-2015)

Hipsala hop,

In het oerwoud loopt de olifant voorop

De slang sluipt mee

En de beer danst met de aapjes hand in hand

Ga je mee op ontdekkingstocht

door het Grote Jungle land!

Dit kampje gaan we op avontuur. Waarheen, dat weten we nog niet… misschien wel naar de jungle, of naar het circus…Leuk wordt het sowieso, en dansend en bewegend zeker!

2de-3de kleuterklas09u00
Lees meer...

18/09/2020 - Argentijnse tango: weekend

Saskia en Steven

We brengen het weekend al Tango dansend door in een prachtige vierkantshoeve. Gedurende de 10 lesuren wordt er rond verschillende onderwerpen gewerkt waarin je je tangokennis kan verrijken en verdiepen. 's Avonds na de lessen kan je nog verder oefenen tijdens de practica.  Op zaterdagmiddag maken we ook wat tijd vrij om te wandelen of de mooie omgeving van het Hageland te verkennen. (Voor tangodansers met 1,5-4 jaar danservaring).

Lees meer...