De Ingang - Vacatures

1. Vrijwilligers.
2. Lesgever(s) voor wekelijkse lessen of workshops

top

Vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers om deel uit te maken van onze vrijwilligerspool. De inzet van vrijwilligers is immers onmisbaar voor onze dagelijkse werking.

Welke taken kan je voor ons doen?
- verdelen van affiches- en flyers
- open houden van de cafetaria tijdens de lessen
- onthaal tijdens workshops: aanwezigheden noteren, bar open houden tijdens pauze, evaluatieformulieren overhandigen, de zaal afsluiten
- helpen bij klussen zoals schilderen, oliën vloer
- invullen van cultuuragenda's op websites
- helpen bij evenementen: afwassen, kassa open houden, opbouwen van de zaal, opruimen, bedienen aan de bar

Wat krijg je in ruil? Als vrijwilliger ben je onder sportieve en sociale mensen in een cultureel kader en word je een deel van een team. Je doet werkervaring op. Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven.
Vrijwilligers krijgen soms een vrijwilligersvergoeding. Vrijwilligers met veel engagement krijgen korting op de cursus die ze volgen of verdienen hun cursus helemaal terug met vrijwilligerswerk. Maar er zijn er ook die zonder vergoeding helpen.

Ben je verzekerd? Danshuis De Ingang heeft een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en Ongevallen voor alle vrijwilligers tijdens haar activiteiten.

Wat als je een uitkering geniet? Vrijwillig(st)ers die recht hebben op een uitkering via de ziekteverzekering, het pensioenstelsel of de werkloosheid moeten hun vrijwilligerswerk melden of toelating vragen bij de bevoegde instanties. Vrijwilligers verliezen normaal geen uitkering. Informatie hierover bekom je bij ons op het secretariaat of de bij de instelling die de uitkering betaalt. Of surf eens naar www.vrijwilligerswerk.be

Contact

Wil je ons ook helpen? Spreek ons aan, bel ons of mail naar info@de-ingang.be

top

Lesgever(s) voor wekelijkse lessen of workshops.

Danshuis De Ingang organiseert in Gent danslessen en dansactiviteiten die bedoeld zijn voor alle leeftijdsgroepen in een warme, open sfeer waar iedereen zich thuis kan voelen.

LESGEVER ROCK'N ROLL

De LindyHop is aan zijn revival bezig. The next thing is Rock'n Roll. Onze zoektocht naar legevers Rock'n Roll uit de jaren '50 blijft.

ANDERE DANSSTIJLEN

Spontane sollicitaties zijn altijd welkom. Indien je denkt als lesgever ons aanbod te kunnen verrijken stuur ons dan gerust uw CV.

Profiel

Leuke, enthousiaste en zelfzekere dansdocenten met zeer goede beheersing van de dansen en met de nodige didactische capaciteiten om kennis over te brengen. Aandacht voor lichaamsbewustzijn, houding en expressie. Er wordt les gegeven aan amateurs, naast kwaliteit staat dansplezier voorop. In de lessen is plaats voor cultuuroverdracht. Er worden geen diploma's uitgereikt of punten gegeven. Contact

Stuur nu uw CV met motivatie naar Elza Bogaerts (bij voorkeur per mail) elza@de-ingang.be

top