Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Workshops

Orientaalse dans online

Serkan Tutar


Deze online workshop is er voor als je geen zin hebt om de verplaatsing te maken of je te ver woont voor een uurtje te komen of gewoon als je eens een online les wil uitproberen! Dit gaat dus gewoon door in je eigen kot!

Deze workshop van 2 x 1 uur focust op de techniek en combinatiemogelijkheden van de Oriëntaalse dans. Je hebt geen voorkennis nodig!

Serkan Tutar is een gepassioneerde danser met uitstekende referenties. Hij is gekend in België en ver over de landsgrenzen voor zijn geweldige optredens en zijn didactische lessen en workshops. Hij trad op en gaf les wereldwijd
De voorbije 2 jaar gaf Serkan les in niet minder dan 40 landen!

In 1983 bezoekt Serkan Tutar als 10-jarige jongen de Arabische wereld. Bij het zien dansen van Arabische vrouwen op festivals en trouwpartijen raakt hij geboeid en gecharmeerd door de oriëntaalse dans. Het geluid van de muziek raakt zijn ziel en opent de deur naar de dans. Terug in Turkije verdiept hij zich in Egyptische en Turkse buikdansstijlen. Bij zijn eerste optreden op 17-jarige leeftijd vallen meteen zijn sensualiteit en spiercontrole op. Niet alleen in Turkije maar ook in Duitsland waren zijn vele optredens een groot succes en al vlug besloot hij deze ervaring te delen door les te gaan geven. Na jaren les te hebben gegeven in Turkije (Izmir, Istanbul, Kusadasi...) en Duitsland kwam hij in 2000 naar België.

Zijn lessen worden in het Engels gegeven.

 Er zijn momenteel geen cursussen Orientaalse dans online gepland.


Terug naar overzicht