Detail Cursus
Volwassenen en jongeren > Wekelijkse lessen jongeren en volwassenen

Bachatango

Nele en Jan


Dompel jezelf onder in de muzikale danscocktail van de ritmische bachata en de emotionele Neo-tango en ervaar een zinderende dansdimensie!

Bachatango (vaak beschouwd als een sensuele vorm van moderne bachata) is een fusion-dansstijl, die de "four step" Dominicaanse bachata combineert met Argentijnse tango-bewegingen, waaronder kicks, dips, ganchos, been wraps en lange pauzes.. Omgekeerd zou je kunnen zeggen dat de Bachatango sensuele heup- en lichaamsbewegingen aan de tango toevoegt.

In deze minireeks leren we je deze twee te combineren op de sensuele latino-muziek van de batchatango en de Argentijnse muziek waarop de tango wordt gedanst. Zin om deze moves tot een geheel te maken en je met je partner in exotische oorden te wagen? Kom dan zeker meedoen!

Jan & Nele dansen samen sinds 2006. In 2011 ruilden ze de wedstrijdarena voor het lesgeven op vraag van hun docent. Een microbe die hen niet meer zou loslaten. Het plezier van het dansen doorgeven, da’s waar het om gaat. Jan & Nele proefden anderhalf jaar van het uitbaten van een danscentrum van A tot Z en freelancen nu door heel Vlaanderen. Intussen blijven ze zelf lessen volgen in binnen- en buitenland om helemaal up to date te blijven.

Heb je een danspartner: 1 inschrijvingsformulier en 1 betaling per persoon aub, vermeld allebei de naam van je danspartner in de velden 'uw danspartner'. 

OPGELET, JE DANSPARTNER DIENT TOT JE BUBBEL TE HOREN. WE WISSELEN NIET VAN DANSPARTNER IN DE LES.


Benodigd materiaal

Draag kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen en breng propere schoenen mee om aan te trekken voor je de danszaal ingaat.

NiveauPlaatsDatumsUrenPrijzenInschrijven
Open levelDanshuis De Ingang (Balzaal)
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Za 12/6, Za 19/6, Za 26/6, Za 3/7, Za 10/7

20:40-21:55

Kansentarief uitpas 12.6 €
Student 53 €
Basis 63 €
Inschrijven
 

Terug naar overzicht